KotiUrheiluJääkiekkoNyt on tosipelien aika – miten käy Suomelle Slovakiaa vastaan?

Nyt on tosipelien aika – miten käy Suomelle Slovakiaa vastaan?


Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet jo puolivälieriin saakka ja tästä eteenpäin kisat ovat kerrasta poikki. Jos edessä on tappio, edessä on kotimatka. Suomella matka kotiin on tietysti kotikisoista lyhyt, mutta luultavasti tänään tipahtaminen ei silti lämmitä tunnelmaa yhtään.

Suomi kohtaa tänään illan ottelussa Slovakian, joka oli omassa lohkossaan viimeinen jatkokierrokselle mukaan päässyt joukkue. Slovakia onnistui alkusarjassa voittamaan ainoastaan kolme ottelua: Tanskaa, Italiaa ja Kazakstania vastaan. Tilille tuli niin ikään kolme tappiota Sveitsiä, Kanadaa ja Saksaa vastaan.

Suomi koki alkusarjassa vain yhden tappion rangaistuslaukauskisassa Ruotsia vastaan, joten Suomi lähtee illan otteluun selvänä voittajasuosikkina kertoimella 1.32. Slovakian kerroin voitolle on peräti 9.25, joten slovakeille ei todellakaan povata suurta menetystä illan ottelussa. Tasapelikään ei ole realistinen vaihtoehto, sillä sen kerroin on 5.70.

Tänään pelataan myös muut puolivälierät ja nämäkin ottelut kannattaa pitää silmällä vetovihjeiden varalta. Esimerkiksi Ruotsi-Kanada -ottelusta povataan varsin tasaista, sillä Ruotsin kerroin voitolle on 2.45 ja Kanadan 2.50. Kohde on siis erinomainen betsauskohde mukavan kokoisten kertoimien valossa.

Suomi-Slovakia alkaa tänään MTV3:lla kello 20.20.

Lähde: Coolbet

Kuva: IIHF

SUOSITUIMMAT