KotiUrheiluJääkiekkoSuomella tänään kovat paikat – voittaako Suomi lohkovoiton Tsekkiä vastaan?

Suomella tänään kovat paikat – voittaako Suomi lohkovoiton Tsekkiä vastaan?


Jääkiekon MM-kisat ovat edelleen alkusarjan viimeisiin otteluihin ja tänään Leijonilla on todellakin näytön paikka, sillä illalla jaetaan lohkovoittajan paikka. Suomi on tällä hetkellä lohkoykkösenä, mutta mahdollisuudet tippua jopa lohkokolmoseksi ovat olemassa.

Suomen kannoilla lohkokakkosena keikkuu Ruotsi kahden pisteen päässä Suomesta ja kolmantena on Tsekki kolmen pisteen päässä Suomesta. Jos pahin mahdollinen tilanne toteutuu eli Tsekki kukistaa Suomen ja Ruotsi Latvian, Leijonat jää omassa lohkossaan kolmanneksi ja kohtaa toisen lohkon kakkosen jatkopeleissä.

Vedonlyöjät eivät kuitenkaan ole Suomen kunnosta huolissaan, sillä Suomen voitolle on asetettu kerroin 1.96. Tsekin voittokerroin on lähes tuplat Suomeen nähden eli 3.40. Toisin sanoen vedonlyöjät eivät jaksa uskoa Tsekin voittoon illan ottelussa. Tasapelikään ei ole realistinen vaihtoehto, sillä sen kerroin on 4.40.

Illan tärppikertoimeksi on heitetty Sakari Mannisen maali 1. erässä. Jos Manninen onnistuu tässä, vedonlyöntikerroin on peräti 8.10. Jos haluat ottaa todellisen riskin, kannattaa povata 1. erän maalintekijäksi Niklas Frimania. Tällöin kerroin on peräti 53.00.

Suomi-Tsekki alkaa tänään MTV3:lla kello 20.20.

Lähde: Coolbet

Kuva: IIHF

SUOSITUIMMAT