KotiUutisetMuistatko hänet vielä? Tältä Susanna Tanni näyttää nykyään – häikäisee olemuksellaan

Muistatko hänet vielä? Tältä Susanna Tanni näyttää nykyään – häikäisee olemuksellaan


Susanna Tanni, 48, pyörittää terveellisempään ja luonnolliseen elämäntapaan keskittyvää yritystä ja toimii itse sen keulakuvana sekä valmentajana. Viiden lapsen äiti säväyttää upealla olemuksellaan ja saa runsaasti kehuja naisilta treeniohjelmiensa antamien hyötyjen kautta.

Tanni kertoo Instagramissa joutuneensa vastaamaan lukuisia kertoja samaan aiheeseen, juuri nuorekkaan olemuksensa vuoksi.

– Et usko kuinka monta kertaa minulta on kysytty kuinka paljon oikein treenaan? Satoja, ellei tuhansia kertoja! hän kertoo julkaisunsa yhteydessä.

On yllättävää kuulla, että varsinaisia treenikertoja on vain kolme kappaletta viikossa ja silloinkin vain 15 minuuttia kerrallaan. Näiden ohella arkeen kuuluu lantionpohjan nostoja ja hengitysharjoitteita.

– Naisen keho vastaa nimitäin erittäin nopeasti kiihtyvällä rasvanpoltolla ja muotojen korostumisella, kun sitä hoitaa oikein, Susanna perustelee. 

Monet naiset ovat kertoneet Tannin treeniohjelman tuomia positiivisia vaikutuksia sosiaaliseen mediaan. Ylistyssanoille ei meinaa tulla loppua.

– Upea olet ja nerokas BBB! Juuri tänä aamuna tajusin, että olen palautumassa aivan täysillä ja herranen aika mun hormonit, nehän hyrrää! kertoo Mari.

Mainitulla BBB:llä viitataan sanoihin ”burn babe (that fat) burn”, eli ”polta sitä rasvaa beibi”.

– Siis mä huomasin, että mun libido on nousussa piiiiitkästä aikaa. Ja tästähän se johtuu, kommentoi Katri.

– Eikö ole aivan supersupersuper ihana havainto! Ihan kuin talviunilta olisi herännyt! Ja puoliso kiittää! hekumoi Mari Katrille vastatessaan, viitaten nauru-, kukka- ja rakkausemojeillaan todennäköisesti piristyneeseen seksielämään.

Viisikymppisiään lähestyvä Susanna on itsekin upea ilmestys, kuten alla olevasta kuvasta on nähtävissä. Tarvittaessa näet kuvan täältä.

Lähteet: Instagram ja Facebook
Kuvat: Instagram / Susanna Tanni

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT