KotiUrheiluJääkiekkoSuomi kohtaa Itävallan – voiko Itävalta tehdä yllätyksen ottelussa?

Suomi kohtaa Itävallan – voiko Itävalta tehdä yllätyksen ottelussa?


Suomen MM-turnaus kulkee eteenpäin kuin höyryjuna. Suomi on ottanut ainoastaan yhden tappion rangaistulaukauskisassa Ruotsia vastaan, muut ottelut ovat tulleet plakkariin selvin numeroin. Eilen Suomi nöyryytti Iso-Britanniaa lukemin 0-6. Tänään iltapäivällä vastaan asettuu Itävalta.

Itävalta-Suomi -ottelu näyttää kertoimien valossa läpihuuto-ottelulta. Suomen kerroin voitolle on vain 1.04 ja Itävallan voittokerroin on sen sijaan 41.00. Tasapelin kerroin on 18.00. Matsia ei kuitenkaan kannata silti ottaa aivan täytenä itsestäänselvyytenä, sillä Itävalta on ollut kisoissa tasoonsa nähden yllättävän vahva. Itävalta hävisi Ruotsille, mutta USA:ta vastaan yllättävän hyvin häviten vasta jatko-ajalla ottelun lukemin 3-2. Tsekki-Itävalta ottelu päättyi kuitenkin rangaistuslaukauskisassa Itävallan voittoon 2-1.

Ottelusta ei myöskään ennusteta läheskään yhtä maalirikasta ottelua kuin esimerkiksi eilisestä Iso-Britannia-matsista. Itävalta-Suomi -otteluun veikataan alle 5.5 maalin ottelua kertoimella 1.86 kun taas yli 5.5 maalin ottelun kerroin on 1.95.

Iltapäivän tipsiksi voidaan heittää Suomen pistepörssin ykkösmies Mikko Lehtonen. Jos Lehtonen tekee ottelussa kaksi maalia, saa sijoittamansa rahat takaisin kertoimella 21.50.

Itävalta-Suomi alkaa tänään MTV3:lla kello 16.15.

Lähde: Coolbet

Kuvat: IIHF





SUOSITUIMMAT