KotiUutisetIL: Amanda Harkimo sai ikuisen porttikiellon Tinderiin

IL: Amanda Harkimo sai ikuisen porttikiellon Tinderiin


Amanda Harkimo päätti kokeilla nettideittailun saloja Tinder-sovelluksessa, mutta asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan.

Kun Jokereiden kausi päättyi Ukrainan sodan vuoksi, avautui Harkimolle sauma pitkään lomaan. Neitonen viihtyikin lähes kolme kuukautta Thaimaassa ennen paluutaan Suomeen.

Lomareissulta ei romanssia löytynyt, mutta kotisuomeen palaamisen jälkeen Harkimo päätti kokeilla Tinder-sovellusta.

– Latasin Tinderin. Mä otin sen Goldin, kun ajattelin etten jaksa swaippailla. Mulle tuli heti yli 10 000 tykkäystä, Amanda kertoo naurahtaen.

– Sitten illalla, kun menin takaisin, niin siinä luki että profiilini on poistettu. Siinä luki etten saa koskaan enää asentaa Tinderiä, eikä mulla saa olla profiilia. Otin yhteyttä sinne ja ne vastasivat, että päätös on lopullinen eikä muuta, hän ihmettelee.

Porttikiellon syytä voi vain arvailla, mutta todennäköisesti julkkiksen laittama profiili voi pahimmillaan kuormittaa Tinderin ylläpidon töitä huomattavasti. Esimerkiksi Amandan kuvat ovat julkisia Instagramissa, joten kuka tahansa voisi kaapata ne sieltä ja esiintyä hänenä. Tällöin yksi aito profiili hukkuisi helposti mahdollisten valeprofiilien sekaan, aiheuttaen tykkäysten määrästä päätellen suoranaisen kaaoksen sovelluksen ylläpidolle.

Sääntörikkomuksesta ei siis ollut kyse.

Toukokuun alussa Harkimo julkaisi rohkean kuvan uutisessamme, jossa eräs hänen seuraajistaan tiedusteli Amandan työkeikoista DJ:nä. Asia koski tuolloin Suomen tulevia jääkiekon MM-kisoja, ja näin myös on, Amanda toimii DJ:nä niin Helsingissä kuin Tampereellakin.

Lähde: Iltalehti
Kuva: Instagram / Amanda Harkimo

Loistavia tarjouksia aikuisten leluista tämän viikonlopun ajan! (20.5.-22.5.)

✧ Herkkutatti-vibraattori -30%

✧ Ruusu-vibraattori -30%

✧ Kaikki liukuvoiteet -20%





SUOSITUIMMAT