KotiUutisetSara Sieppi näytti, miten somessa voi "huijata" kuvakulmilla ja asennoilla - katso...

Sara Sieppi näytti, miten somessa voi ”huijata” kuvakulmilla ja asennoilla – katso kuva ja video!


Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 30, lisäsi eilen Instagramiin kuvan ja videon, joista näkyy, miten eri kuvakulmilla ja kehon asennoilla voi vaikuttaa kuvien lopputulokseen. Hän kirjoitti julkaisun yhteyteen asiasta seuraavaa:

– Kamerarullassa tuli vastaan tää kuva, jonka otin yhtä yhteistyöpostausta varten. En koskaan julkaissut sitä, koska musta se ois tuntunut siltä, et huijaan teitä😬 Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa (+ sopivilla trikoilla😃) kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on. 

Julkaisussa on ensimmäisenä kuva, josta näkyy Siepin muhkea takapuoli, jota hän kommentoi viitaten Kim Kardashianin muotoihin:

– Okei, oon mä tehnyt kyykkyjä, mut en ihan niin paljoo, et se ois ihan koko ajan tollanen Kim K😂

Toisena julkaisussa on video, jossa Sieppi poseeraa tiukoissa trikoissa. Siinä hänen peppu ole läheskään niin muhkea, kuin ensimmäisessä kuvassa.

Lopuksi Sieppi vielä muistutti, että kaikki sosiaalisessa mediassa ei ole totuudenmukaista:

– Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IGtä❤️

Katso kuva ja video alta tai Instagramista, joista havaitsee eroavaisuudet. Videon näet klikkaamalla julkaisun oikealla puolella olevaa nuolta.

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT