KotiUrheiluJääkiekkoSaako Latvia tänään Suomelta Norjan kaltaisen selkäsaunan? Latvian voitto lähes mahdoton

Saako Latvia tänään Suomelta Norjan kaltaisen selkäsaunan? Latvian voitto lähes mahdoton


Jääkiekon MM-kisat alkoivat lupaavat Suomen kannalta eilen avausottelussa Norjaa vastaan, kun Suomi suorastaan nöyryytti Norjaa voittamalla ottelun luvuin 5–0. Kisaurakkansa aloitti eilen myös Suomen tämäniltainen vastustaja Latvia, joka löytyi USA:n rökitettäväksi luvuin 4–1.

Vaikka Latvia on aavistuksen Norjaa kovempi jääkiekkomaa, ovat vedonlyöjät silti yksimielisiä siitä, että Suomi pyörittää Latviasta helpon oloisen voiton. Suomen voittokerroin ottelussa on 1.21, kun Latvian voittokerroin on peräti 12.00.

Kenties kiinnostavinta illan ottelussa on ottelun maalimäärä. Ylitetäänkö huomisessa matsissa murskalukujen maalimäärä 5.5? Mikäli ottelussa tehdään yli 5.5 maalia, vedonlyöjä saa rahansa takaisin yli kaksinkertaisena. Matala kerroin on osoitus siitä, että illan ottelusta ennustetaan todellakin maalirikasta ottelua.

Illan vetovinkiksi kannattaa tsekata erityisesti maalintekijöiden veikkaus. Esimerkiksi Suomen avausottelussa maalin tehnyt Hannes Björninen on vahva veikkaus myös Latvia-ottelun maalintekijäksi. Björnisen kerroin Latvia-ottelun maalintekijäksi on 4.00.

Mikäli haluaa todellista jännitystä, kannattaa veikata Jere Sallista kahden maalin tekijäksi. Mikäli Sallinen onnistuu kahdessa pussituksessa, on kerroin peräti 21.00.

Lähde: Coolbet
Kuva: Pexels





SUOSITUIMMAT