KotiUrheiluJääkiekkoMM-kisat alkavat huomenna – Suomi ja Kanada taistelevat turnauksen voitosta!

MM-kisat alkavat huomenna – Suomi ja Kanada taistelevat turnauksen voitosta!


Jääkiekon MM-kisat alkavat huomenna ja kestävät lähes koko loppukuun ajan, sillä kisojen finaali pelataan sunnuntaina 29. toukokuuta. Suomalaisten näkökulmasta kilpailut ovat monessakin mielessä erittäin kiinnostavat, sillä kyseessä ovat kotikisat, jotka pelataan Helsingissä ja Tampereella.

Suomen joukkue kohtaa huomenna avausottelussa Tampereen Nokia Arenalla Norjan. Suomi on ottelun ylivoimainen voittajasuosikki, sillä Suomen kerroin matsin voitolle on vain 1.10. Norjan kerroin on puolestaan peräti 21.00 ja tasapelinkin peräti 12.00.

Suomen ottelu-urakka jatkuu heti tulevana lauantaina, kun vastaan asettuu Latvia. Tampereella pelattavaan otteluun ennakkosuosikki on jälleen Suomi kertoimella 1.26. Latvia on selvästi Norjaa kovempi vastus, mutta Latvian kerroin voitolle on silti peräti 10.00 ja tasapelin 6.00.

Entäpä sitten koko kisojen voitto? Vedonlyöjien mukaan todennäköisin MM-kultaa nappaava maa on Suomi kertoimella 3.70. Voitto ei kuitenkaan ole mikään läpihuutojuttu, sillä toiseksi povatun Kanadan kerroin voitolle on 4.00. Myös Tshekki ja Ruotsi ovat vahvoilla. Tshekin kerroin turnauksen voitolle on 5.50 ja Ruotsin 6.00.

Lähde: Coolbet





SUOSITUIMMAT