KotiUutisetIL: Tällaisia ovat seksiä ostavat naiset – "voin pahoin ilman seksiä"

IL: Tällaisia ovat seksiä ostavat naiset – ”voin pahoin ilman seksiä”


Paula Tiessalon 5. toukokuuta julkaisema kirja ”Rakkautta rahalla” käsittelee nimensä mukaisesti maksullisen seksin ostamista. Seksiä ostavat naiset ovat selkeä vähemmistö, mutta heitäkin on tuhansia.

Kirjan mukaan 0,3 % naisista on hakeutunut seksipalveluiden pariin, kun taas miehistä 12,1 % on ostanut maksullista seksiä.

– Naiset ohitetaan joko vahingossa tai heidät jätetään tutkimuksen ulkopuolelle vetoamalla naisasiakkaiden pieneen määrään, toteaa Tiessalo.

Tiessalo on haastatellut kirjaansa varten muutamia naisia. Näistä kahden tarinat päätyivät kirjan kansien väliin. Yksi heistä on 40-vuotias Irina, joka ostaa BDSM-palveluita säännöllisesti.

Eleganssia, viehkeyttä ja nautintoa! Huippusuosittu Ruusu, nyt -50%!

Irina löysi ammattisadistin samanhenkisten ihmisten piireistä, joissa hän liikkui ja asiakassuhde on kestänyt sittemmin jo useita vuosia. Hän ylistää saamiaan palveluita.

– Tykkään sanoa, että masokisti minussa on aivan hullaantunut sadistiin hänessä. Sen roolituksen ulkopuolella ei ole tarvetta mihinkään tunnepuolen asioihin, kertoo kirja Irinan ajatuksia.

Irina on kertonut avoimesti seksin ostamisesta työpaikallaan, sillä hän toivoo ihmisten suhtautuvan myönteisemmin asiaan.

– Kerron kaikille, jotka kestävät kuulla. Suurin osa suhtautuu positiivisesti, mutta joillekin se on tiukempi paikka. He eivät ehkä kommentoi, mutta elekielestä saattaa nähdä, että nyt menee heidän mukavuusalueensa ulkopuolelle, Irina kertoo kirjassa.

Päivi, 46, löysi avun maksullisen seksin kautta

Päivi kertoo olevansa aikoinaan naimisissa, mutta lähes seksittömässä suhteessa. Seksielämän seesteisyyttä jatkui noin kymmenen vuotta. Lopulta suhde päättyi avioeroon.

Seksuaalisuus sai Päivin pohtimaan monia asioita, hän oli hukassa sen kanssa.

– Tunsin olevani vähän semmoinen mummoalkkareissa kulkeva keski-ikäinen rouva.

Päivi kertoo lukeneensa seksityötä tekevästä parista ja tuli varanneeksi eroottisen hieronnan heidän pakeilleen. Kokemuksen myötä hänen olonsa parani.

– Tiedän monia naisia, jotka ovat kuolemaisillaan seksin puutteeseen. Minä olin kymmenen vuotta lähes ilman seksiä, ja voin pahoin. Aloin voida paremmin, kun minulle tuli mahdollisuus saada seksiä ilman, että joku haukkuu huoraksi, hän toteaa.

Lähde: Iltalehti
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT