KotiUutisetSyntymäpäiväkakku on kaunis lahjaidea – mutta se sai naisen järkyttymään

Syntymäpäiväkakku on kaunis lahjaidea – mutta se sai naisen järkyttymään


Syntymäpäiväkakku kuulostaa ajatuksena ihanteelliselta etenkin itse tehtynä, mutta tässä tapauksessa se sai naisen miettimään ihan muita asioita, kohteliaasta eleestä huolimatta.

Mies oli päättänyt leipoa kakun omalle kullalleen tämän syntymäpäivänä. Hän oli kuitenkin tehnyt kakusta vähäkalorisen ja terveellisemmän. Tämä oli saanut naisen tuntemaan epävarmuutta painostaan, sillä hän oli jo suhteen alkaessa ollut ylipainoinen.

Kakku oli syntymäpäiväsankarin mielestä ulkoisesti upea, mutta hän oli kokenut maun kitkeräksi. Tästä huolimatta nainen teeskenteli kakun maistuvan herkulliselta.

– Laitoin kakkuun vain puolet normaalista sokerimäärästä tehdäkseni siitä vähäkalorisen, mies oli todennut.

Nainen oli jopa sulkeutunut kylpyhuoneeseen itkemään ja suremaan, koska hän ei tohtinut kertoa miesystävälleen todellisia tuntemuksiaan. Hän kuitenkin harkitsee kertovansa ajatuksensa suoraan.

– Ensin ajattelin mieheni olevan huomaavainen, koska hän teki kakusta terveellisemmän. En osaa kuitenkaan olla ajattelematta, että jopa syntymäpäivänäni hän pitää minua lihavana, eikä hän osaa edes yhtenä päivänä vuodessa sallia minun nauttivan ihanista asioista, nainen avautuu.

Osta pala Marikaa, nyt se on mahdollista! Marika Fingerroos Experience on täällä, tilaa omasi!

Neuvoja haettiin sosiaalisen median puolelta

– En haluaisi olla m*lkku, koska hän näki kovasti vaivaa kakkua valmistaessaan. Mutta olisinko kuitenkin sellainen, mikäli kertoisin kakun järkyttäneen minua? Olen muutenkin herkkä painoni suhteen, nainen pohtii somepäivityksessään.

Monet ihmiset asettuivat naisen puolelle tilapäivityksen luettuaan. Monen mielestä syntymäpäivän pitäisi olla juhlapäivä, eikä silloin kaloreita pitäisi laskea.

– Asiassa ei ole mitään dramaattista – on todella järkyttävää kuulla hänen ajattelevan, ettet ansaitse kunnollista syntymäpäiväkakkua. Mitä järkeä kakussa tämän myötä on?! sanoo eräs lukijoista suoraan.

– Ensinnäkin, et voi muuttaa reseptiä tuosta noin vain ja odottaa lopputuloksen maistuvan hyvältä. Toisekseen, kuulostaa siltä, että hän pilkkoo pikkuhiljaa itsetuntosi palasiksi. Asiat voivat vain mennä pahempaan suuntaan tästä eteenpäin, mikäli et laita asialle stoppia, tiivistää yksi lukija tuntonsa.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT