KotiUutisetPariskunta myy talonsa eron vuoksi – yksi päätön ehto kuuluu kauppaan

Pariskunta myy talonsa eron vuoksi – yksi päätön ehto kuuluu kauppaan


Keski-ikäinen pariskunta päätti erota ja tämän myötä kotitalon aikoinaan ostanut nainen laittoi sen myyntiin, mutta lisäsi kauppaan päättömän ehdon.

Seitsemän vuotta naimisissa olleet Crystal Ball, 43, ja Richard Chaillou, 54, erosivat. Parilla on 7-vuotias poika, joten hyvät välit ovat mainio asia jo lapsenkin kannalta. Crystal haluaa kuitenkin varmistaa myös miehensä hyvinvoinnin jatkumisen ja lisäsi ehdon myynti-ilmoitukseen: Richard kuuluu kauppaan.

Marika Fingerroos vierailee suomalaisten makuuhuoneissa, tilaa Marika Experience heti.

– Ei ole pakollinen vaatimus, että ostaja antaa Richardin jäädä asumaan, mutta vaihtoehtoisesti talon hinta on edullisempi hänen saadessaan asua siellä, kertoo Crystal.

– Toivottavasti joku huomaa hauskan puolen asiassa ja vie sekä Richardin että talon pois käsistäni, ennemmin tai myöhemmin! hän jatkaa.

Ilmoituksessa myös mainostettiin ex-aviomiehen olevan sekä kokkaus- että siivoustaitoinen.

Mikäli haluat katsoa talon myynti-ilmoituksissa olevia kuvia, niin klikkaa tästä. Kuvat ovat koomisia etenkin Richardin poseerausten myötä.

Myynti-ilmoitus on huomiota herättävä jo senkin pohjalta, että talon omistajan nimi tarkoittaa suomeksi kristallipalloa.

Lähde: Metro
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT