KotiUutisetIida Vainio julkaisi viehättävän kuvan baarista - avautui myös urheilutoimittajan työn haasteista

Iida Vainio julkaisi viehättävän kuvan baarista – avautui myös urheilutoimittajan työn haasteista


Povipommi Iida Vainio, 18, nousi julkisuuteen, kun Suomi voitti tänä vuonna jääkiekossa olympiakultaa. Vainio oli ottamassa Leijonia vastaan lentokentällä ja tämä johti lopulta siihen, että Aleksi Valavuori tarjosi kaunottarelle töitä toimittajana.

Vainio on kotoisin Lappeenrannasta ja hän julkaisi viikko sitten Instagram-tilillään kuvan illanvietosta kotikaupunkinsa Wallis-ravintolasta. Katso upea kuva alta tai Instagramista.

”Siis VAU! Ei riitä sanat kuvaamaan, oli tämä niin hyvä laite!.” – Miisa 22v, sinkku

Tätä nykyä Vainio toimii siis Valavuoren Twitch-kanavalla urheilutoimittajana perjantaisin. Hän teki Instagrami-tililleen postauksen, jossa kertoi uudesta työstään ja sen haasteista:

”Noin 2kk sitten mediassa levinneestä kultamekko kohusta seurasi tarjous. Minua pyydettiin Valavuori liveen vetämään omaa Kultakorneri -live nimistä formaattia.

Alkuun oman shown tekeminen jännitti, sillä minulle annettiin “ vapaat kädet”. Minulle, jolla ei ole alan koulutusta tai varttunutta taitoa ylipäätänsä tämän tyyppisen shown tekemiseen. Ensimmäisten lähetysten aikana olin vielä samana päivänä pari minuuttia ennen lähetystä ilman minkäänlaisia muistiinpanoja tai suuntaa tulevasta showsta. Tulos oli myös sen mukaista. Mutta hei, virheistä opitaan.

Huomasin nopeasti, että kuinka paljon hommaa oman urheilushown tekeminen vaatii.
Otin itseäni niskasta kiinni ja aloin suunnittelemaan tunnollisesti ohjelmaa. Nykyään pyrin ennakkoon valmistautumaa lähetyksiin huolella. Ja nyt vihdoin show alkaakin toimimaan ja näyttämään paremmalta.”

Tsekkaa päivitys kokonaisuudessaan kuvien ja videoiden kera alta tai Instagramista.





SUOSITUIMMAT