KotiUutisetTämä nainen kohtasi vaikeuksia päivätöissä – "liian kaunis tavallisiin töihin"

Tämä nainen kohtasi vaikeuksia päivätöissä – ”liian kaunis tavallisiin töihin”


Työpaikalla kyräily tai pahimmillaan jopa selkäänpuukottaminen voi pilata työt monelta ihmiseltä. Tässä tapauksessa ulkonäkö oli pääsyynä muun muassa potkuihin.

– Olen liian kaunis tavallisiin töihin, ajattelee Stephanie Villagomez, kohdattuaan monenlaisia hankaluuksia eri työpaikoissaan.

Floridalainen nainen kertoo kohdanneensa hankaluuksia ulkonäkönsä vuoksi. Muun muassa ravintolan tarjoilijana häntä pyydettiin jatkuvasti palvelemaan ihmisiä, joka taas vähensi muiden tarjoilijoiden tuloja tippien muodossa ja lisäsi kyräilyä.

Villagomezia vihattiin ulkonäön vuoksi niin paljon, että hänelle ei puhuttu tämän vuoksi. Hän kohtasi myös selkäänpuukotusta.

”Siis mitä ihmettä, aivan huikea tuote!! Tämä on niin hiljainen, että voit käyttää sitä vaikka kylässä.” – Tessa 44, sinkku

– Naispuoliset tarjoilijat eivät puhuneet minulle, koska he vihasivat minua. Minun oli vaikea tehdä töitä, sillä he puhuivat pahaa selkäni takana ja levittivät valheellisia asioita, kertoo Villagomez.

Hän oli jopa saanut potkut eräältä työpaikalta, koska pomon vaimo oli tullut mustasukkaiseksi.

Lopulta hän käytti parhaita avujaan taloudellisen tilanteensa parantamiseksi ja alkoi julkaista rohkeaa materiaalia verkossa. Tulot nousivat huomattavasti, sillä parhaimmillaan kaunotar on ansainnut 25 000 dollaria päivässä ja keskimäärin 60 000 dollaria kuukaudessa.

Alapuolella olevat kuvat kertovat paljon. Jos kuvissa on nuoli, niin sitä klikkaamalla näet lisää kuvia. Jos kuvat eivät näy, katso ne tästä.

Lähde ja kuvat: Instagram / Stephanie Villagomez

SUOSITUIMMAT