KotiUutisetPerhe adoptoi viidennen lapsen – vuosien kuluttua paljastui järkyttävä yllätys

Perhe adoptoi viidennen lapsen – vuosien kuluttua paljastui järkyttävä yllätys


Pariskunnan perheeseen kuului jo neljä lasta, mutta uusia lapsia ei terveyssyistä voinut enää hankkia luonnollisella tavalla. Sen sijaan pariskunta adoptoi viidennen lapsen, mutta he eivät osanneet odottaa, miten järkyttävä yllätys siitä seuraisi.

Perheessä oli jo kolme tytärtä ja yksi poika, mutta 41-vuotias perheenäiti ei voinut enää synnyttää lisää jälkikasvua. Vaimo oli kuitenkin aina halunnut ison perheen, joten viides lapsi hankittiin adoption kautta.

Perheen isä, 48-vuotias Dave, hoiti suurimman osan paperitöistä, kun he laittoivat eteenpäin hakemuksen viidennestä lapsesta. Dave ehdotti vaimolleen kansainvälistä adoptiota, ja vaimo suostui siihen, vaikka ei ollutkaan ajatellut asiaa aikaisemmin.

Myöhemmin Kalen-niminen poika liittyi perheeseen adoption kautta. Vuosien vieriessä monet hämmästelivät, miten paljon poika muistutti adoptioisäänsä.

– Vitsailin jopa tästä, ja mieheni nauroi asialle aina, kertoo vaimo.

Vaimo päätyi kuitenkin näkemään adoptioita koskevia papereita, jotka olivat kassakaapissa. Hän piti niitä outoina, joten äiti vei 7-vuotiaan Kalen-poikansa dna-testiin. Järkytyksekseen hän sai tietää, että Dave on pojan biologinen isä.

Näin selvisi, että Dave oli pettänyt vaimoaan ollessaan töissä ulkomailla.

😜 Pääskynen visertää myös pääsiäisen jälkeen, tarjoamme ilmaisen toimituksen 19.4. klo 10 asti! 😋

Kitkerä jälkipyykki

– Rakastan tätä lasta kaikin tavoin. Se, että tiedän mieheni pettäneen minua ja sitten jättäneen Kalenin adoptioon, saa minut tuntemaan oloni sairaaksi, vaimo avautuu.

Dave anoi anteeksiantoa ja kertoi, ettei nainen halunnut lasta lainkaan, mutta hän päätti käyttää adoptio-oikeuttaan saadakseen Kalenin takaisin itselleen.

– Aion pysyä Kalenin elämässä, koska olen hänen äitinsä, mutta en voi enää katsoa Daven suuntaan, tietäen hänen valehdelleen ja pettäneen minua, murehtii vaimo, kertoen jättäneensä avioerohakemuksen.

Pahinta asiassa on, ettei äiti tiedä miten kertoisi asiasta muille lapsilleen. Sosiaalisessa mediassa äitiä pidetään itsekkäänä, kun hän ei aio tehdä mitään perheensä pelastamiseksi. Monet pitivät eroa kuitenkin hyvin oikeutettuna.

– Tämä ei ollut mikään tavallinen valhe, vaan Mount Everestin kokoinen petos. Paluuta ei ole, tiivistää yksi sosiaalisen median kommentti asian.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT