KotiUutisetTarjoilija paljastaa 10 asiaa jotka saavat niskakarvat pystyyn!

Tarjoilija paljastaa 10 asiaa jotka saavat niskakarvat pystyyn!


Tarjoilijat tekevät illastamme viihtyisän ja ikimuistoisen. He tekevät raskasta asiakaspalvelutyötä, eivätkä ansaitse työnsä vaikeuttamista epäasiallisella tai ajattelemattomalla käytöksellä.

Olimme erääseen helsinkiläiseen tarjoilijaan yhteydessä ja saimme häneltä kymmenen kohdan listan neuvoista, jotka asiakkaan tulisi muistaa ravintolassa.

Kun et toimi näin, takaat itsellesi ja muille parhaan kokemuksen.

Varmista saanti myös pyhien jälkeen, ilmainen toimitus koko pääsiäisen ajan! 😊

Lukaise tarjoilijan vinkit alta ja ota ne haltuusi:

1. Jos ovella on kyltti ”odota pöytiin ohjausta”, niin se ei ole siihen turhaan laitettu. Sinun tulee odottaa. Älä turhaan vaivaa tarjoilijaa kyselemällä pitääkö minun oikeasti odottaa.

2. Älä puhu puhelimessa ja odota että sinua palvellaan samanaikaisesti. Ole hyvä ja keskeytä puhelu.

3. Älä koskaan vihellä, napsuttele sormiasi tai huuda. Kohtele tarjoilijoita ihmisinä.

4. ”Onko tämä tai tuo hyvää?” Ole rohkea ja muodosta oma mielipiteesi ruoasta, kokeile uusia makuja. Toisen ihmisen makua on näet lähes mahdotonta arvioida.

5. Kun annoksesi saapuu eteesi älä kysy: ”Eihän tässä muuten ole paprikaa, pähkinää tai mitään juureksia, kun olen niille allerginen.” Ilmoita allergiat tilatessasi.

6. Odotettuasi ruokaa 10 minuuttia älä väitä odottaneesi ainakin 40 minuuttia ja vaadi ilmaista juomaa. Me näemme bongista milloin olet tilannut.

7. Jos ruoassa on valittamista, valita ennen kuin olet nuollut lautasen tyhjäksi!

8. Jos sinun pitää olla 15 minuutin päästä junassa, kerro se tilatessasi, niin osaamme kertoa, ettei pippuripihvi kypsänä nyt yksinkertaisesti onnistu.

9. Jos ravintola on täynnä, emme voi hankkia sinulle vapaata pöytää vaikka kuinka olisit kuinka iso päällikkö firmassasi.

10. Kun tulet täyteen ravintolaan, muista että kaikki kestää normaalia pidempään ja muut asiakkaat eivät ole huonompia eikä heidän tilauksensa katoa edeltäsi minnekään.

Kuva: Unplash





SUOSITUIMMAT