KotiUutisetFloyd Mayweather, 45, tekee yllätyspaluun nyrkkeilykehään toukokuussa

Floyd Mayweather, 45, tekee yllätyspaluun nyrkkeilykehään toukokuussa


Floyd Mayweather ei ole vielä valmis vetäytymään nyrkkeilykehästä. Veteraani palaa kehään näytösottelussa toukokuun 14. päivänä 42-vuotiasta Don Moorea vastaan.

Mayweather tunnetaan ottelijana, joka ei ole hävinnyt ammattilaisurallaan kertaakaan. Voittoja on 50, joista 27 on tullut tyrmäyksellä. Vastassaan olevalla ”Dangerous” Moorella on 18 voittoa, joista 12 tyrmäyksellä ja yksi tappio.

Tapahtumaa kutsutaan nimellä ”Maailmanlaajuinen titaanien taiston sarja”.

👉 All you need is satisfaction! 👈

Mayweather ei ole suinkaan ainoa lajilegenda, jonka nimi on ollut pinnalla.

46-vuotias MMA-taistelija ja lajinsa kaikkien aikojen parhaana pidetty Anderson Silva otteli viime vuoden kesäkuussa ammattilaisottelija Julio Cesar Chavez Jr:ää vastaan. Monen yllätykseksi Silva voitti kamppailun.

Tommy ”Spider” Kelly puolestaan nyrkkeili vapaaottelumestari Tito Ortizia vastaan viime vuonna, voittaen kamppailun tyrmäyksellä.

Silva on otellut brasilialaistähti Bruno Machadoa vastaan.

Osanottajalistalla on myös entinen nyrkkeilymestari Badou Jack, jonka saldo on 23 voittoa, 3 ratkaisematonta ja 3 tappiota. Voitoista 15 on tullut tyrmäyksellä.

Tapahtuman näyttämönä toimii Burj Al Arab Hotel, yksi Dubain loistohotelleista. Nyrkkeilyottelut käydään hotellin ulkopuolella sijaitsevassa kehässä.

Vielä on ei ole tiedossa, tullaanko Mayweatherin ja Mooren kamppailussa julistamaan voittaja, vai onko kyseessä vain näytösottelu.

Lippuja toukokuun tapahtumaan voi ostaa täältä.

Lähde: TMZ
Kuva: Wikimedia Commons





SUOSITUIMMAT