KotiUutisetOho, mitä kuvia – tämä nainen vaihtoi opettajan uransa aikuisviihteeseen

Oho, mitä kuvia – tämä nainen vaihtoi opettajan uransa aikuisviihteeseen


Monica Huldt opiskeli taannoin opettajaksi, mutta vaihtoi sittemmin aikuisviihdealalle. Myöhemmin hän on katunut vaihtoaan, mutta tulopuoli nousi taivaisiin vaihdon myötä.

Ruotsalaismalli kertoo ansainneensa vain 1 500 puntaa (noin 1 800 euroa) kuukausittain opettajan työssään. Vaihdettuaan aikuisviihdealalle hän ansaitsee 16 kertaa enemmän, myydessään rajuja videoleikkeitään ja filmejään ihmisille verkossa.

Kun Huldt muutti Iso-Britanniaan, hän ryhtyi strippariksi ja huomasi pian olevansa kysytty henkilö edetäkseen seuraavalle portaalle. Yksi motivoiva tekijä oli myös suuremmat tulot.

Miltäs se teidän pääsiäinen maistuu?😊

– En ole ylpeä tästä, tämä oli yksi heikoimmista hetkistäni. Tein kaksi videota ja en tiennyt, että touhu räjähtää niin pahasti. Yritän pyyhkiä sen pois Internetistä, hän tunnusti.

– Jos joku kertoo minulle haluavansa tehdä aikuisviihdettä, niin sanon suoraan, että älä tee. Se tuhoaa sinut, valistaa Huldt.

– Kuvaat niin pitkiä aikoja ja kaikki on kovin mekaanista. Ihmiset vain ilmestyvät, etkä edes tiedä kuka hän on – se on vain outoa, hän kertoo kokemastaan.

– Ja kun olet tehnyt sen, se on siellä, etkä omista materiaalia, joten olet hullu, jos kuvittelet saavasi sen pois Internetistä.

Vertailuna Huldt kertoo ansaitsevansa noin 12 kertaa enemmän kuin lääkäri hänen kotimaassaan. Eikä hänen tarvinnut opiskella vuosikausia päästäkseen ammattiinsa, näyttävä ulkomuoto riitti.

Asialla on ollut myös varjopuolensa, sillä Huldtin äiti kielsi hänen oleva enää tämän oma tytär, kuultuaan aikuisviihdeurasta.

Pelkästään Instagramissa Huldtilla on yli 2 miljoonaa seuraajaa. Suosio on ollut niin suurta, että nainen on alkanut harkita omaa henkivartijaa innokkaimpien fanien hätistelemiseksi.

Alla olevat kuvat kertovat paljon, Huldt on hyvin näyttävä nainen. Jos kuvat eivät näy, katso ne tästä.

Lähteet: Daily Star, Instagram / Monica Huldt





SUOSITUIMMAT