KotiUutisetMiehen tyttöystävä ei halua seksiä ennen avioliittoa – "onko tämä tekosyy?"

Miehen tyttöystävä ei halua seksiä ennen avioliittoa – ”onko tämä tekosyy?”


Seksikolumniin yhteyttä ottanut mies kertoo, että hänen tyttöystävänsä ei halua seksiä ennen avioliittoa, mutta epäilee taustalla olevan muutakin kuin kuulemansa uskonnolliset syyt.

Jo suhteen alussa tyttöystävä teki selväksi, että hän odottaa intiimiasioita avioliittoon asti.

– Olen ihmetellyt ja miettinyt, että onko tämä tekosyy ja tapa kontrolloida. Ihmettelen myös, olemmeko olleet yhteydessä toisiimme, mies kertoo.

Pari asuu eri maissa, mutta tyttöystävä saa tulla vierailemaan ”turistina” muutaman kuukauden ajaksi, tutustuakseen mieheen enemmän.

– Onko tämä ”ei seksiä ennen avioliittoa” -sääntö ns. punainen lippu, eli este suhteelle, kysyy mies.

Pääsiäistä juhlistetaan munin, tipuin ja pupuin!

Asiantuntijat vastaavat

– Seksi voi olla koekenttä syvemmille emotionaalisille ongelmille, joten se auttaa siteen muodostumisessa, mutta on monia tapoja tuntea joku läheisesti. Mikä tärkeintä, näetkö viettäväsi elämäsi hänen kanssaan?

– Et kerro meille lainkaan, mistä hänessä pidät tai mistä yhteisestä tekemisestä nautitte”, tohtori Angharad Rudkin sanoo. Tämä seksiasia on nyt ajatustesi pääpaino ja se hämärtää suhteesi kaikki muut näkökohdat.

– Pelkäät, että hän manipuloi sinua jollain tasolla, eikä siksi ole vilpittömästi sitoutunut. – Voisitko käydä tämän keskustelun hänen kanssaan? sanoo Rupert Smith. Jos epäilet naistasi noin voimakkaasti, niin minkäänlaiset ajatukset avioliitosta eivät tule kysymykseen.

– Mutta koska hän on alusta alkaen tehnyt selväksi, että hän ei halua seksiä ennen avioliittoa – ja se on hänen etuoikeutensa – voit valita, oletko hänen kanssaan tällä ehdolla vai lopetatko suhteen. Sen sijaan, että keskittyisit häneen, käännä huomiosi itseesi.

– Käytä sekä logiikkaasi että emotionaalista vaistoasi ja punnitse, mitä saat suhteesta suhteessa rajoituksiin. Jos nautit hänen seurastaan, luotat häneen ja tunnet olevasi hänen rakastamansa, seksin odottamisen ei pitäisi olla ongelma, jatkaa Rudkin.

Ammattilaiset ohjeistavat myös, että jos mies aikoo koetella tyttöystävänsä tarkoitusperiä, niin tällöin tulee valita oikeat aiheet.

– Testaa suhdettasi, älä sen seksuaalista puolta. Jos suhteenne on vahva, voit odottaa. On muitakin tapoja ilmaista emotionaalisia ja seksuaalisia tunteita – ja monenlaista seksiä, johon ei liity yhdyntää. Oletko käynyt tätä keskustelua hänen kanssaan? tuumaa James McConnachie.

– Mutta on selvää, että et voi olla hänen kanssaan siinä toivossa, että hän muuttuu. Tämä on onnettoman suhteen tae. Sinun ei myöskään pidä tuntea painostusta mennäksesi naimisiin hänen kanssaan seksiä varten, päättelee Rudkin.

Lopuksi miehelle kerrotaan, että hänellä on vaikea päätös edessään, koska hän kokee olonsa painostetuksi. Lopuksi häntä kehotetaan ottamaan seksi pois asioiden keskeltä tyttöystävänsä tapaan, sitten hän saa vastauksensa.

Lähde: Metro

Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT