KotiUutisetTämä isoäiti arvostelee seksileluja työkseen - saa jopa kuusi orgasmia päivässä!

Tämä isoäiti arvostelee seksileluja työkseen – saa jopa kuusi orgasmia päivässä!


Yhdysvaltojen Indianasta kotoisin oleva Edwina-niminen nainen on isoäiti, joka on testannut ja arvioinut seksileluja työkseen lähes kahden vuoden ajan.

56-vuotias Edwina sanoo viettävänsä 99 prosenttia ajastaan makuuhuoneessa ja saattaa saada jopa kuusi orgasmia ”hyvänä testipäivänä”. Hän tekee arvosteluja tuotteista BedBible.com-sivustolle sekä kyiseisen sivuston YouTube-kanavalle.

Edwina paljasti työhönsä liittyviä asioita Daily Star -lehdelle.

– Jotkut ihmiset luultavasti ajattelevat, että olen yliseksuaalinen, kiimainen, seksiriippuvainen ja villi nainen ollakseen seksilelujen testaaja.

– Rehellisesti sanottuna se olin minä 20-, 30- ja 40-vuotiaana! Nyt vain istun alas ja nautin työstäni tietäen, että autan muita parantamaan heidän seksielämäänsä.

Edwina saattaa käyttää tunnin tai enemmänkin vain katsomalla tuotetta, kokeilemalla kaikkia nopeuksia ja muita ominaisuuksia ennen kuin käyttää lelua.

– Jos se on vedenpitävä lelu, otan sen mukaani kylpyyn. Muuten minun on lähetettävä tyttäreni ja hänen poikaystävänsä pitkäksi aikaa hoitamaan asioita, jotta voin viettää laatuaikaa tuotteideni parissa.

On elintärkeää, että Edwina on 100 prosenttisen rehellinen arvioidessaan seksileluja riippumatta siitä, onko hän saanut ne työskentelemältään yritykseltä tai suoraan toiselta yritykseltä, joka haluaa arvion tuotteesta.

– Tekisin lukijoilleni kauhean karhunpalvelun, jos kirjoittaisin vain täydellisiä, hehkuvia arvosteluja jokaisesta tuotteesta, pidin siitä tai vihasin sitä.

👉 All you need is satisfaction! 👈

Seksitaitoinen isoäiti kertoo ensin jokaisen seksilelun pakkauksesta, että onko sen tilaaminen ollut huomaamaton vai ei.

– Viimeinen asia, jonka ostaja haluaa, on, että hänen postinvälittäjä tietää, että hän on juuri ostanut valtavan dildon verkkokauppiaalta.

Edwina kertoo myös pakkauksen kestävyydestä, sillä monet eivät halua, että se repeytyy paljastaakseen sisällä olevan tuhma salaisuuden.

Tämän jälkeen hän arvioi tuotteen pakkauksen ja sen, mitä se sisältää. Tämä johtuu siitä, että ostaja on todennäköisesti tyytymätön, jos tuote ei sisällä laturia tai säilytyslaukkua.

– Seuraava askeleeni on tarkistaa materiaalit, joista lelu on valmistettu ja miten sitä voi hoitaa ja puhdistaa, sitten pureudun sen suunnitteluun, mitä ominaisuuksia siinä on, onko se äänekäs vai hiljainen, kuinka se latautuu – kuinka kauan se kestää ja miten kauan akku kestää – ja lopuksi hauskin osa, miten lelu toimii.

Edwina tekee myös YouTubeen videoarvostelun, jonka tarkoituksena on tehdä vähemmän noloa seksileluista käytävään keskusteluun.

– Ensinnäkin itsetyydytys ei vain tunnu hyvältä, se on hyväksi terveydelle, lievittää stressiä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja vähentää eturauhassyövän, erektiohäiriöiden, pre-eklampsia, sydänsairauksien ja korkean verenpaineen riskiä.

– Mitä pariskunnille tulee, älä koskaan, koskaan ajattele, että seksilelu on olemassa, koska seksielämäsi ei ole hyvä tai se heijastaa suorituskykyäsi.

– Seksielämäsi on iso kolmikerroksinen suklaakakku ja seksilelut ovat vain kuorrutetta.

Lähde: Dailystar.co.uk

Kuva: Twitter





SUOSITUIMMAT