KotiUutisetIS: Hugh Hefner huumasi naisia ja teki heille kammottavia tekoja - ex-tyttöystävät...

IS: Hugh Hefner huumasi naisia ja teki heille kammottavia tekoja – ex-tyttöystävät paljastivat asioita Playboy-kartanon tapahtumista


Secrets of Playboy -dokumenttisarjassa Hugh Hefnerin entiset tyttöystävät ja hänen palveluksessaan olleet työntekijät avautuvat Playboy-kartanossa tapahtuneista seksirikoksista, naisten huumaamisesta ja peräti sekaantumisista eläimiin.

Miki Garcia, joka oli Playmate Promotionsin entinen johtaja, kertoo asian tiimoilta seuraavaa:

– Se oli kuin kultti. Naiset oli groomattu ja johdatettu uskomaan, että he olivat osa hänen perhettään. Hän (Hefner) kuvitteli omistavansa nuo naiset. Playboy-tytöt ottivat yliannostuksia, jotkut tekivät itsemurhan.

Kyseisessä dokumentissa kerrotaan Hefnerin manipuloineen sekä huumanneen kymmeniä naisia Playboy-kartanon orgioihin. Huumaamiseen käytettiin Quaalude-nimisiä pillereitä ja kartanossa käytettiin myös paljon kokaiinia.

Sondra Theodore seurusteli Hefnerin kanssa 1970- ja 1980-luvulla. Hän kertoo asiasta näin:

– Seurasin, miten tyttö toisensa jälkeen tuli kartanoon nuorena ja suloisena, kunnes heidän kauneutensa vain katosi. Emme olleet hänelle mitään…hän oli kuin vampyyri, joka imi kaiken elämän näistä tytöistä.

Holly Madison muutti kartanoon vuonna 2000, kun hän oli 21-vuotias ja hänet huumattiin ensimmäisenä iltana. Hefner oli tuohon aikaan seitsemänkymppisen. Madison kertoi kartanon touhuista tällä tavalla:

– Se oli hyvin mekaanista ja piti vain seurata muiden ohjausta. Oli hyvin vastenmielistä, miten Hef ei halunnut käyttää mitään ehkäisyä.

Hefnerin kanssa kahdeksan vuotta seurustelleella Madisonilla oli monia sääntöjä kartanossa. Hänellä oli esimerkiksi kotiintuloaika, joka oli kello 21.

Punaista huulipunaa ei saanut käyttää ja Hefner raivostui erään kerran Madisonin hiustenleikkuusta. Tällainen kontrollointi ja elämäntyyli sai Madisonin harkitsemaan itsemurhaa ajan saatossa.

PJ Masten, joka toimi Playboy-tyttöjen ”emona”, sanoo dokumentissa, että 1970-luvun pornotähti Linda Lovelace tuotiin kerran juhliin ja hän harrasti suuseksiä koiran kanssa huumattuna. Hefner ja hänen ystävät katsoivat touhua vierestä.

Lähde: Ilta-Sanomat





SUOSITUIMMAT