KotiUutisetPiritta Hagmanin tilapäivitys kerää huomiota – aiheena naisten orgasmit

Piritta Hagmanin tilapäivitys kerää huomiota – aiheena naisten orgasmit


Iholla-tv-sarjasta tuttu Piritta Hagman julkaisi viikonloppuna tilapäivityksen, jossa aiheena on naisten orgasmit. Samalla hän jakoi nippelitietoa sisältävän taulukon.

– Tutkimuksissa luvut vähän vaihtelevat, mutta lopputulos on kaikissa sama. Suurin osa pimpillisistä tarvitsee klitorisstimulaation saadakseen orgasmi, Piritta kommentoi.

Väitteensä tueksi Hagman julkaisi taulukon, jonka tuloksiin on päädytty tutkimusten osalta. Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Vähän erilainen pääsiäispupu!

Jutta Larm (ent. Gustafsberg) innostui tilapäivityksestä valtavasti.

– Seksuaaliterapeutin koulutuksen omaavana mä tykkään todella paljon, että sä tuot näitä asioita esille! Ja kuinka moni nainen feikkaa saavansa orgasmin yhdynnässä? Olet upea! 😍🔥

Piritta vastasi Gustafsbergin kommenttiin.

– Kiitos. Ja todella moni feikkaa. Monesta eri syystä, suurin osa, koska haluaa olla ”normaaleja”. Ja haluaa miellyttää. Ja jotkut, että homma olisi ohi, toteaa Piritta.

Piritta jatkoi aiheesta vielä lisää.

– Orgasmin feikkaamiseen voi olla niin erilaisia syitä ja moni niistä ei välttämättä edes ole ollenkaan huono syy, jos se palvelee jollain tavalla siinä tilanteessa tekijäänsä. Jokaisella on oikeus omaan kehoonsa ja valintoihinsa. Mutta jos se johtuu siitä, että ei tiedä mitä haluaa, ei uskalla sanoa mitä haluaa, yrittää vaan miellyttää toista… silloin se johtaa vaan yhä kauemmas omasta nautinnosta ja samalla opettaa toiselle asioita, jotka eivät toimi, Piritta kommentoi.

Lähde ja kuvat: Instagram / Piritta Hagman





SUOSITUIMMAT