KotiUutisetTinder-treffien seuraus: deitti murtautui taloon ja täytti kengät ruoalla

Tinder-treffien seuraus: deitti murtautui taloon ja täytti kengät ruoalla


Tinder-treffit saivat älyttömän käänteen, kun naisen taloon murtautui mies, jonka hän oli tavannut aiemmin. Liiallinen luottamus ja sinisilmäisyys kostautui oudolla tavalla jälkikäteen.

Alisha Moy ihastui Tinder-deittiinsä niin palavasti, että uskalsi antaa tälle kotitalonsa osoitteen lisäksi jopa kotiavaimensa. Kuukauden kuluttua nainen ei kuitenkaan päättänyt jatkaa suhdetta 21-vuotiaan Jordan Cobboldin kanssa.

Moyn ollessa töissä Cobbold oli livahtanut tämän asuntoon ja täyttänyt naisen kengät spagetilla ja pavuilla, turmellen myös seiniä, sähkölaitteita, huonekaluja sekä vaatteita.

– Katsoimme elokuvaa, kun hän (Jordan) puhkesi itkemään ilman näkyvää syytä. Kysyin, mikä hänellä oli hätänä, mutten saanut mitään reaktiota, kertoo Moy.

Suhteen alettua Jordan oli avautunut: ”tässä kohtaa kaikki suhteen asiat alkavat mennä pieleen”.

Moy kertoo, että he olivat tapailleet vasta muutamien viikkojen ajan.

– Olin niin hämmentynyt. En ymmärtänyt, miksi hänestä tuli niin vaativa ja kiivas. Laitoin hänelle viestin, että juttu oli ohi ja hän esti minut, kertoo Moy.

– Kun seuraavana aamuna lähdin töihin ja palasin kotiin vasta iltakuudelta, niin huomasin heti jonkin olevan vialla. Yleensä jätän kaikki sisäovet auki, nyt ne olivat kiinni.

Näky oli karmea. Ruoan roiskeita näkyi seinillä, imuri oli täytetty kastikkeella ja sähkölaitteiden johtoja oli leikelty hajalle. Laatikoissa oli suihkugeeliä ja puhelimen latausjohtoja oli tärvelty. Vessanpöntön pohjaan oli ängetty kenkä ja seinät olivat suihkusaippuan peitossa.

Herkkutatti tuottaa luonnon omia endorfiineja!

– En saanut sanaa suustani. Soitin seuraavaksi kyynelsilmin äidilleni ja sitten poliisille.

Jordanin tötöily aiheutti lähes 2 000 euron vahingot. Siivoamiseen kului aikaa toista vuorokautta. Miehelle määrättiin viiden vuoden pituinen lähestymiskielto ja vahinkojen korvauskulut. Lisäksi hänen pitää maksaa noin 600 euroa oikeudenkäyntikuluja ja tehdä 180 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Kokemansa hävityksen jälkeen Moy oli poistanut Tinder-profiilinsa, mutta hän oli tavannut myöhemmin uuden kumppaniehdokkaan. Kesti kuitenkin kauan, ennen kuin hän toipui järkytyksestään.

– Vei kuukausia, ennen kuin tunsin oloni turvalliseksi, toteaa Moy.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pexels





SUOSITUIMMAT