KotiUutisetNainen kuvaa erikoisia videoita – tienaa kymppitonneja kuukaudessa

Nainen kuvaa erikoisia videoita – tienaa kymppitonneja kuukaudessa


Luovuutta on monenlaista. Tässä tapauksessa se takaa muhkeat tulot naiselle, joka on keksinyt hyvin erikoisen tavan ansaita sekä huomiota että tuloja.

Kanadalainen Jesse Switch työskenteli aikaisemmin varastotöissä, mutta töiden loputtua hän kehitti itselleen harrastuksen lisätulojen saamiseksi. Avomielinen 33-vuotias nainen ansaitsee tänä päivänä yli 45 000 euroa kuukaudessa.

Suosio selittyy esityksillä, joissa Switch antaa ”jättimäisen”, fetissinomaisen vaikutelman itsestään. Hän saattaa esimerkiksi kävellä puhelintaan kohti hidastetuin liikkein tai asettaa puhelimen lattialle, jolloin vartalon koko näyttää huomattavasti suuremmalta.

Esitysten keskeisenä osana ovat pienet figuurihahmot, joita seuraajat pyytävät esimerkiksi murskaamaan jaloilla, syömään niitä tai rusentamaan ne pakaroiden välissä. Vaikutelma on ilmeisen onnistunut suosiosta päätellen.

– Olen aina ollut kiinnostunut kaikesta kinkystä, jotka liittyvät jättiläismäisten naisten fantasioihin. Jättiläisfantasiassa kyse on yleensä täydellisestä antautumisesta, kuvailee Switch.

Mielikuvan saavuttamiseksi riittää, kun Switch esimerkiksi astuu tai istuu puhelimensa päälle.

– Minulla on runsaasti kurveja, joiden avulla pystyn toteuttamaan ihmisten toiveita. Pienen figuurin murskaaminen pakaroiden tai rintojen väliin kiusoittelevan härnäyksen jälkeen tuo fantasian elolliseen muotoon, kuvailee Switch.

– He innostuvat nähdessään minut valtavana, kun taas muut kokevat olevansa pikkuruisia ja myös epätietoisia miettiessään, mitä teen seuraavaksi. Toiset haluavat kokea joutuvansa murskatuiksi tai syödyksi – tarkoittaen lopullista dominointia, jatkaa Switch.

– Erikoisin fantasia liittyy asiakkaaseen, joka pyysi murskaamaan kaiken mahdollisen miehen ympäriltä paitsi hänet. Kyytiä saivat niin toimisto, kuntosali kuin kaikki muukin kotitaloon kuuluva. Lopuksi mies toivoi saavansa ”kodin lemmikkinä” Switchin rintojen välistä, toivoen häntä kutsuttavan ”lemmikiksi”.

Aikaa Switch käyttää päivittäin 10–12 tuntia, pitäen yhteyttä faneihinsa. Joukossa on myös ihmisiä, jotka eivät odota mitään seksuaalista. Yksi asiakas lähettää Switchin mukaan vain ”isävitsejä” tai sitten he saattavat vaihtaa kuvia lemmikeistä.

– Asiakkaani ovat kinkyjä ja romanttisia ihmisiä. He ajattelevat, että pystyessään olemaan sellaisia kanssani he voivat olla sitä myös muiden kanssa. Jos tämä parantaa miesten mentaalista terveyttä, niin se vaikuttaa positiivisesti myös naisiin, toteaa Switch.

Alla olevasta linkistä löydät kuvia Jesse Switchistä.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT