KotiUutisetUnohda nämä kolme kliseetä parisuhteessa!

Unohda nämä kolme kliseetä parisuhteessa!


Erilaisiin kliseisiin törmää aina silloin tällöin elämän varrella ja niitä löytyy tietenkin myös parisuhdeneuvoista. Alta voit lukea kolmesta kliseestä, jotka kannattaa unohtaa ja näin voit keskittyä niihin asioihin, joilla on oikeasti merkitystä:

01. Avioliitto on maraton, ei pikajuoksu

On ilmeistä, että avioliitto on tarkoitettu kestävän pitkään, mutta liitto ei voi ajatella kilpailuna. Sinun täytyy ajatella sitä matkana, josta voit nauttia. Toisinaan tulee tietenkin vastaan haasteita, mutta niistä täytyy päästä yli yhdessä.

02. Älä mene nukkumaan vihaisena

Ei ole tietenkään mukavaa kummallekaan osapuolelle käydä nukkumaan suuttuneena, mutta milloin viimeksi kävit merkityksellisen ja oikeasti tuottavan keskustelun parisuhteeseen liittyen kello 22 jälkeen? Niinpä, joskus paras resepti ikävien konfliktien käsittelemiseen on nukkua ja katsoa asioita seuraavana päivänä uusin silmin.

03. Kompromissi tarkoittaa, että kummatkin tulevat aina puolitiehen

Jotkut ovat sanoneet, että paras tapa tehdä kompromisseja vaikkapa kotitöiden suhteen on 50/50-jako, mutta tämä ei aina toimi. Yhteisen sävelen löytäminen on tietenkin hyvin tärkeää, mutta kyse on enemmän toisen mielipiteiden kunnioittamisesta ja siitä, että asioista päätetään kyseisellä hetkellä yhdessä, eikä mennä kaikessa aina tasan 50/50-jaolla.

Lähde: Verily Magazine

Kuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT