KotiUutisetKaikkien aikojen järjettömimmät dieetit

Kaikkien aikojen järjettömimmät dieetit


Tähän maailmaan mahtuu vaikka minkälaisia dieettejä, ruokavalioita sekä yrityksiä ja mahdollisuuksia kokeilla pudottaa hieman painoa tai muuttaa omia ruokailutottumuksia. Tähän sakkiin mahtuu myös paljon todella kyseenalaisia keinoja ja dieettejä, joilla on painoaan voinut yrittää pudottaa. Monipuolisen ruokavalion sanotaan olevan avain tasapainoisempaan ja terveellisempään elämään. Kun keho saa, mitä se kaipaa eli monipuolista ravintoa, se voikin paremmin. Vuosien varrella suosiota ovat kuitenkin nauttineet mitä hullunkurisimmat dieetit, joten päätimme listata niistä muutaman. Näitä ei kuitenkaan kenenkään kannata lähteä kokeilemaan!

Viiden kourallisen ruokavalio

Tämän kyseisen ruokavalion kaikille teki tutuksi Victoria Beckham, joka aloitti 90-luvun lopussa trendin, jonka myötä raskauden aikana kertyneet kilot piti hävittää mahdollisimman nopeasti. Tietojen mukaan tämä ruokavalio oli kirjaimellisesti viiden kourallisen ruokavalio, jossa ruokaa siis syötiin päivän aikana vain viiden kourallisen verran. Tämä viisi kourallista voi olla mitä tahansa ruokaa, mutta tätä määrää ei tällä ruokavaliolla ylitetty. 

Kaalikeitto kaventaa

Monet ovat varmasti törmänneet tähän kyseiseen dieettiin, nimittäin kaalikeitto-dieettiin. Tämä jo 50-luvulla maineeseen noussut tapa pudottaa painoa on pyörinyt laihduttajien keskuudessa jo vuosikymmeniä. Tämä ruokavalio lupailu noudattajalleen jopa kuuden kilon pudotusta viikossa.  Vähäkalorista kaalikeittoa sai syödä viikon aikana niin paljon kuin sielu sietää. Kaalisopan lisäksi kitaansa sai tunkea yhtä tai kahta muuta ruokaa. Vaihtelua ja mukavampaa ajanvietettä kuin erilaiset dieetit sinulle tarjoavat suomalaiset nettikasinot. Niillä pelatessa voit unohtaa kaiken maailman dieetit ja keskittyä vain pelaamiseen ja hauskanpitoon!

Keksien avulla kyytiä kiloille

Floridalainen lääkäri loi vuonna 1975 keksidieetin, jossa syötiin aminohapposeoksesta tehtyjä keksejä. Ja tästä dieetistä vasta innostuttiinkin! Tämän dieetin aikana syötii kuudesta yhdeksään keksiä päivän aikana, joiden kalorimäärä huiteli siinä 80-90 kalorin kohdalla. Tästä varmasti jokainen osaa laskea, että tuo määrä ei mitenkään ole terveellinen määrä aikuiselle ihmiselle. 

Kauneusunet avuksi painonpudotukseen

Tämä myös nimellä Prinsessa Ruusunen- dieetti, on ehkäpä näistä kaikista mainitsemistamme dieeteistä järjettömin sekä ehdottomasti vaarallisin. Tämä dieetti siis pohjautuu siihen, että mitä pidempään nukut, sitä pidempään olet myös syömättä. Monet turvautuivat tätä dieettiä kokeillessaan myös erilaisiin unilääkkeisiin. 

Kotirouvan unelmaksi nimetty dieetti

Alunperin vuonna 1962 sinkkunaisten elämänoppaassa, ja sittemmin vuonna 1977 Voguessa julkaistu on jokaisen kotirouvan unelma, sillä se sisältää lähinnä valkkaria, kahvia, kananmunia ja pihviä. Dieetillä on kestoa vain kolme päivää ja kiloja saattoi sen avulla tippua kuulemma kaksi ja puoli. Tämän dieetin aikana nautittiin vain kananmunia, valkoviiniä, kahvia sekä pihviä. Ei siis kuulosta kovin houkuttelevalta!





SUOSITUIMMAT