KotiUutisetTop 10: Näissä maissa tehdään eniten aviorikoksia

Top 10: Näissä maissa tehdään eniten aviorikoksia


’Älä tee aviorikosta’ on Raamatun kymmenen käskyn listalla sijalla 6. Yli 80 % amerikkalaisista pitää aviorikosta vastenmielisempänä kuin ihmisen kloonausta, itsemurhaa ja moniavioisuutta. Siksi he käyttävät siitä termiä pettäminen.

Mutta on maita, joissa uskottomuus on jossain määrin moraalisesti hyväksyttävää tai ainakin miellyttävä pahe. Aikoinaan Ranskassa presidentti Francois Hollande jäi kiinni avoliiton ulkopuolisesta suhteesta nuoreen naiseen, eikä kukaan puhunut asiasta juurikaan. Mutta mitä odottaa maasta, jossa Fifty Shades of Grey -elokuva on luokiteltu sopivaksi 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille?

Viimeisten vuosikymmenten aikana kondomeita valmistava Durex ja naimisissa olevien online-treffisivustot ovat tehneet kattavia tutkimuksia selvittääkseen, että missä päin maailmaa ihmiset pettävät eniten.

Tiedoissa on kuitenkin joitain poikkeamia. Esimerkiksi Durexin vuonna 2005 tekemässä kyselyssä Turkki luokiteltiin ensimmäiselle sijalle aviorikoksissa. Tämän tiedon oletetaan kuitenkin olevan kyseenalainen, koska muslimimaat ovat poikkeuksetta maailman vähiten avionrikkoja ja siksi tämä tietty tulos on poistettu seuraavista havainnoista poikkeavana.

Käydäänpä sitten listan kimppuun:

10. Suomi (36 %)

9. Yhdistynyt kuningaskunta (36 %)

8. Espanja (39 %)

7. Belgia (40 %)

6. Norja (41 %)

5. Ranska (43 %)

4. Saksa (45 %)

3. Italia (45 %)

2. Tanska (46 %)

1. Thaimaa (56 %)

Lähde: TheRichest

Kuva: Pexels





SUOSITUIMMAT