KotiUutisetPutous-hahmo Hannu Gandhin suosio vain kasvaa – onko voitto jo täysin varma?

Putous-hahmo Hannu Gandhin suosio vain kasvaa – onko voitto jo täysin varma?


Putous-ohjelman tämän vuoden ylivoimaiseksi ykköshahmoksi on noussut Jari Sarasvuota erehdyttävästi muistuttava Hannu Gandhi. Gandhin näyttelijä Aku Sipola on itsekin yllättynyt suosiostaan. Lähes täydestä tuntemattomuudesta suosikiksi noussut Sipola ei ole kuitenkaan päässyt vielä nauttimaan kansansuosiosta julkisesti.

– En ole ainakaan toistaiseksi huomannut siinä mitään muutosta, kun en ole käynyt missään. Tämä vie kaiken ajan, eikä ole mitään vapaa-aikaa. Ehkä sen huomaa sitten myöhemmin, Sipola kertoi Seiskan haastattelussa.

Hannu Gandhia on povattu Putouksen voittajaksi jo ensimmäisestä jaksosta lähtien ja samoilla linjoilla ovat myös vedonlyöjät. Gandhin hahmon kerroin voitolle on 1.55 ja kerroin on vain tippunut viikko viikolta. Jotain kisan selvyydestä kertoo se, että kisan kakkosena olevan Kaisla Sose -hahmon kerroin sen sijaan on noussut viikosta viikkoon.

Kisan häntäpäässä on tällä hetkellä Limu-Miska, jonka kerroin koko kisan voitolle on 30.00. Onkin todennäköistä, että tämä räkää rakastava viidesluokkalainen tipahtaa Putouksesta tämän illan jakson myötä.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi 1.55

Kaisla Sose 3.50

Alvari Perätorvi 4.25

Die-Harri 20.00

Limu-Miska 30.00

Lähde: Coolbet





SUOSITUIMMAT