KotiUutisetUrheiluvedonlyönti

Urheiluvedonlyönti


Urheiluvedonlyönti on yleisnimitys veikkauspeleille, joiden tulos määräytyy urheilutapahtuman, tavallisesti sen lopputuloksen perusteella. Suosittuja veikkauskohteita on esimerkiksi jääkiekko- tai jalkapallopelin lopputulos. Suomessa suosituimpia ja tunnetuimpia pelejä on Pitkäveto, Vakioveikkaus ja Tulosveto. Vedonlyöjille on tarjolla usein myös vakiovihjeet, jotka mahdollistavat paremman pelaamisen

Urheiluvedonlyönti on itsessään helppoa, mutta vedonlyönnissä on aina kysymys jossain määrin todennäköisyyksistä ja pelistrategioista. Mutta muista, että  mukana on aina myös sattuman osuus, joka on monille pelaajille välillä vaikea ymmärtää. Moni innostuu mahdollisista helpoista voitoista ja realiteetit unohtuvat.  

Vinkit urheiluvedonlyöntiin 

1. Pelikassan merkitys 

Oli sitten kyseessä vedonlyönti kuin mikä tahansa muu rahapeli, pelaajan on oltava tarkkana ja pidettävä pelikassa erillään muista varoistaan. Tämä suojelee vain jokaista pelaajaa taloudelliselta katastrofilta ja estää pelaajaa sotkemasta tärkeisiin ja pakollisiin menoihin tarkoitettuja varoja. 

Sehän on vaan normaalia että rahatilanne vaihtelee, niinhän se on itse kullakin. Joten myös pelikassan tilanne muuttuu. Kukaan ei kuitenkaan etene pelaten aina voitokkaasti, täten myös pelattavan rahan tilanne voi olla pienempi. Järkevää on asettaa itselleen tietyn suuruinen pelikassa ja pitää siitä summasta kiinni. Jos pelikassan tilanne haihtuu nopeasti, kannattaa odottaa seuraavaan kuuhun.  

2. Kirjanpidon muistaminen 

Vaikka kirjanpito saattaa tuntua tarpeettomalta, auttaa se pitkällä aikavälillä sinua varmasti hahmottamaan kehittymistäsi ja menestystäsi vedonlyönnissä tai ylipäätänsä pelaamisessa. Kirjanpidon merkitys korostuu, jos pelaat useammalla eri pelisivustolla eikä sinun käytössäsi sen takia ole helppoa tapa pitää kirjaa pelaamistasi rahoista ja voitoista. Yksinkertainen Excel-taulukko voi olla todella helppo ja kätevä seurata omia pelejään jaa voittojaan. 

3. Pelaa yksittäisiä kohteita 

Monet tavoittelevat kuuta taivaalta ja pelaavat liian suuria yhdistelmiä. Totuus kuitenkin on, että kokemattoman kannattaa keskittyä yhden tai kahden kohteen pelaamiseen, vaikka niiden kertoimet ovat pienempiä. Pelaamalla yhtä kohdetta tai korkeintaan parin kohteen yhdistelmiä aloitat maltillisesti ja kehität taitojasi ilman tarpeettomia riskejä. 

4. Keskity tuttuihin kohteisiin 

Vedonlyönnin kohteiden valinta on melkein merkittävin yksittäinen asia, joka vaikuttaa myös menestykseen. Aloittelijan kannattaa keskittyä niihin kohteisiin, jotka hänelle itselleen ovat tuttuja. Eli vaikka jalkapallofanin jalkapalloon. Lähtökohtaisesti älä veikkaa lajeja, joiden sääntöjä et tunne. 

5. Vältä kaavoihin kangistumista 

Tosi moni suomalainen pelaa 1X2-kohteita. Se johtuu pitkälle myös suomalaisen vedonlyöntimaailman luonteesta ja Veikkauksen monopoliasemasta markkinoilla. Jos tarjolla on vain 1X2-kohteita, tietysti monet niitä sitten pelaavat. Muualla maailmassa on kuitenkin tarjolla monia erilaisia vedonlöyntipelejä, joihin myös aloittelijankin kannattaa ehdottomasti tutustua. 

6. Ota selvää parhaista kertoimista ja hyödynnä ne 

Palveluntarjoajien erot kertoimissa voivat vaikuttaa todella pieniltä. Tämä saattaa aiheuttaa sen, ettei moni ajattele kertoimien valinnalla olevan merkitystä. Vaikka kyse olisikin muutamista kymmenyksistä, on hyvä ymmärtää, että pitkällä aikavälillä juuri kymmenykset ratkaisevat voitollisen ja tappiollisen vedonlyönnin eron. Kannattaakin käyttää aikaa parhaiden kertoimien etsimiseen. 

7. Älä unohda markkinoiden heilahteluja 

Vedonlyöntikohteiden kertoimet yleensä muuttuvat markkinatilanteen mukaan. Jos kertoimeen tehdään muutoksia, ota selvää mistä se johtuu. Kertoimia ei nimittäin muuteta turhaan.  

8. Hyödynnä ilmaiset veikkausvihjeet 

Tietojen opiskelu ja omaksuminen on tärkeää veikkauksia tehdessä. Hyödynnä tutkimasi tieto. Tutustu erilaisiin pitkävetovihjeisiin ja muihin vinkkeihin, joista saattaa olla sinulle hyötyä. Esimerkiksi vakiovihjeettarjoavat paljon mahdollisuuksia saada paljon vinkkejä. 

9. Älä hätäile 

Älä hätäile ja anna itsellesi aikaa omaksua kaikki. Muista, pelaat omilla rahoillasi. 

10. Muista hyödyntää myös tarjoukset 

Netin vedonlyöntimarkkinoilla kilpailu asiakkaista kovaa. Käytännössä tämä  tarkoittaa sitä että monet eri vedonlyöntipaikat tarjoavat paljon etuja ja tarjouksia, jotta saavat asiakkaat heidän sivuilleen.





SUOSITUIMMAT