KotiUutisetKansainväliset asiantuntijat nostavat tämän kappaleen UMK-voittajaksi

Kansainväliset asiantuntijat nostavat tämän kappaleen UMK-voittajaksi


Huomenna Suomen kansa kokoontuu televisioruutujen ääreen valitsemaan Suomen edustajaa Torinon toukokuisiin Euroviisukilpailuihin. UMK22-kilpailussa Euroviisupaikasta kilpailee kaikkiaan seitsemän kotimaista artistia, mutta vain yhden tie vie Italiaan.

Vedonlyöntikertoimien valossa The Rasmuksen Jezebel on ykkössuosikki kisan voittoon kertoimella 1.35 ja samanlaiseen analyysiin on päätynyt myös kaksi johtavaa Euroviisuasiantuntijaa Espanjasta ja Englannista.

Ilta-Sanomien haastatteleman espanjalaisen viisuasiantuntija Clara Cabreran mukaan Jezebel on kappale, joka alkaa kitarariffillä, jonka ansiosta biisin tunnistaa heti seuraavalla kuuntelukerralla. Samaisen median haastattelussa englantilainen Deban Aderemi ylistää niin ikään The Rasmusta.

– The Rasmuksen valitseminen on ehdoton KYLLÄ yhtyeen eurooppalaiselle fanikunnalle, Aderemi kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Kansainvälisten viisuasiantuntijoiden mukaan The Rasmuksen takana kärkkyy BESS kappaleella Ram pam pam. Vedonlyöntitilastoissa BESS onkin heti ennakkosuosikin perässä kertoimella 5.00.

UMK-vedonlyöntikertoimet

The Rasmus – Jezebel 1.35

BESS – Ram pam pam 5.00

Cyan Kicks – Hurricane 6.50

Isaac Sene – Kuuma jäbä 11.00

Olivera – Thank God I’m an Atheist 14.00

Younghearted – Sun numero 20.00

Tommi Läntinen – Elämä kantaa mua 50.00

Lähde: Coolbet

Kuva: Venla Shalin





SUOSITUIMMAT