KotiUutisetOnko tämä Putous-hahmo raju plagiaatti suositusta sketsihahmosta?

Onko tämä Putous-hahmo raju plagiaatti suositusta sketsihahmosta?


Tänään on Putous-ohjelmassa luvassa sketsihahmokilpailun kannalta kauden toiseksi jännittävin hetki hahmojen paljastamisen jälkeen, sillä tänään kilpailusta tipahtaa pois ensimmäinen hahmo. Yleisön ja vedonlyöntikertoimien mielestä tilanne on varsin selvä: tänään kisasta tipahtaa joku Maaria Nuoranteen Limu-Miska tai Jyrki Ojansivun esittämä Heimo Herkkä. Kumpikaan hahmo ei ainakaan vielä toistaiseksi ole onnistunut vakuuttamaan yleisöä. Myös vedonlyöjien silmissä Limu-Miska ja Heimo Herkkä eivät ole vahvoilla, sillä molempien kerroin kisan voitolla on peräti 30.00.

Putouksen kulisseissa kuohuu muutenkin, sillä Aapo Orasen esittämä Alvari Perätorvi -hahmo on saanut sosiaalisessa mediassa varsin rajua kritiikkiä ja jopa plagiointisyytöksiä. Totta onkin, että Perätorven hahmo muistuttaa olemukseltaan ja puheenparreltaan voimakkaasti Aku Hirviniemen takavuosien sketsihahmoa, rakennusmestari Timo Harjakaista.

– Jahas, matkittu aika härskisti Aku Hirviniemen Timo Harjakaista, Twitterissä kommentoitiin.

Vedonlyöntikertoimien valossa Perätorven hahmon tuttuus ei ainakaan toistaiseksi ole vaikuttanut mitenkään, sillä hahmon kerroin kisan voitolle on 4.25 ja Perätorvi onkin kolmanneksi vahvin voittajasuosikki. Hahmokilpailun ykkösenä keikkuu edelleen näyttelijä Aku Siposen Hannu Gandhi -hahmo, jonka kerroin koko kilpailun voitolle on 1.65.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi 1.65

Kaisla Sose 3.25

Alvari Perätorvi 5.25

Die-Harri 20.00

Kape Virallinen 25.00

Limu-Miska 30.00

Heimo Herkkä 30.00

Lähde: Coolbet





SUOSITUIMMAT