KotiUutisetPutous-ohjelman niskaan satelee rajua kritiikkiä – onko syy sketsihahmoissa?

Putous-ohjelman niskaan satelee rajua kritiikkiä – onko syy sketsihahmoissa?


Putous-viihdeohjelma starttasi kaksi viikkoa sitten ja kahden jakson jälkeen ohjelman niskaan on sadellut voimakasta kritiikkiä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Myös ohjelman katsojaluvut ovat tipahtaneet vuosien takaisista huippulukemista ja monet ovatkin etsineet syytä ohjelman suosion hiipumiseen.

Yksi syy Putouksen laskeneeseen suosioon voi olla ohjelman pitkä ikä. Putousta on esitetty jo 14. tuotantokauden ajan, joka on tietysti mille tahansa ohjelmalle melkoinen elinkaari. Myös näyttelijävalinnat saattavat osittain vaikuttaa kiinnostukseen, sillä nyky-Putouksesta puuttuvat täysin isot tähtinimet Pilvi Hämäläistä ja Christoffer Strandbergia lukuun ottamatta.

Kenties kuitenkin merkittävin syy Putous-kritiikkiin on ohjelman suosituin osuus, sketsihahmokilpailu. Tämän vuoden sketsihahmot ovat monen katsojan mielestä paljon vaatimattomampia kuin aikaisemmat hahmot ja moni hahmo vaikuttaakin hieman vanhan toisinnolta. Esimerkiksi Maaria Nuoranteen Limu-Miska on kuin huono kopio Iina Kuustosen takavuosien Jani-Petteristä ja Aapo Orasen Alvari Perätorvi saanut vahvaa inspiraatiota puheenpartta myöten Aku Hirviniemen Harjakais-hahmosta.

Putouksen sketsihahmokisasta tippuu lauantaina ensimmäinen hahmo. Vedonlyöntikertoimien valossa putoaja on joko Limu-Miska tai Heimo Herkkä. Molempien hahmojen kerroin kisan voitolle on peräti 30.00.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi  1.60

Kaisla Sose  3.00

Alvari Perätorvi  5.00

Die-Harri  20.00

Kape Virallinen  25.00

Limu-Miska  30.00

Heimo Herkkä  30.00

Lähde: Coolbet

Kuva: MTV3 / Atte Mäläskä





SUOSITUIMMAT