KotiUutisetVanhemmat raivostuivat koulun verrattua pizzaa seksiin – "myönnämme virheen"

Vanhemmat raivostuivat koulun verrattua pizzaa seksiin – ”myönnämme virheen”


Vanhemmat raivostuivat, kun heidän lapsilleen annettiin koulutehtävä, jossa pizza-aineksia käytettiin kielikuvina seksimieltymysten kanssa.

Opettajat antoivat 13–14-vuotiaille lapsille projektin, jossa heitä pyydettiin vertaamaan pizzojensa suosikkitäytteitä omiin, henkilökohtaisiin seksuaalisiin mieltymyksiin.

Tehtävä annettiin sähköisessä muodossa, mutta se tuhottiin pian sen jälkeen. Vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtua.

Alkuun kaikki tapahtui suhteellisen viattomasti, kun pizzan tilaamista verrattiin suostumukseen ja huolehdittiin siitä, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi. Tehtävän kuvauksena käytiin läpi erilaisia vertailuja, niistä alapuolella.

– Voimme käyttää pizzaa seksin kielikuvana! Kun tilaatte pizzaa ystävienne kanssa, niin jokainen voi katsoa toistensa annoksia, vai mitä? Jotkut ovat vegaaneja, toiset välttelevät gluteenia. Myös ananakselle on taatusti suosijansa, kun taas osa pitää pepperonista.

– Jotkut taas eivät pidä pizzasta ensinkään. Mikäli olet kasvissyöjä ja ystäväsi pitää lihasta, niin pizzojen jakaminen toiselle tuo tällöin muassaan paljon ongelmia. Et voi tietää, kenen kanssa voit jakaa pizzasi jos et kysy!

– Sama pätee seksiin. Sinun pitää kysyä partnereiltasi, mistä he pitävät. Hän saattaa pitää samasta seksuaalisen kanssakäynnin muodosta kuin sinä, kun taas toinen ehdotus saattaa ällöttää.

– Ajattele, että kumppanisi saattaa haluta sinun koskevan häneen juuri tietyllä tavalla. Ehkä hän ei pidä seksistä ensinkään. Sinun pitää oppia tuntemaan mieltymysten ja halujen rajat – tunnistaa, ovatko ne yhteensopivia.

Tehtävässä jopa kuvailtiin, että juustosta pitävät ihmiset nauttivat suutelusta, kun taas oliivien inhoaminen rinnastettiin haluun antaa suuseksiä.

Raju vastaanotto

Kun oppilaille annettu tehtävä julkaistiin internetiin, useat vanhemmat kirjoittivat sosiaaliseen mediaan turhautuneita kommenttejaan tehtävän luonteesta. Vielä isompi joukko huolestuneita vanhempia puolestaan vei terveisensä vanhempien koulutapaamiseen rajujen sanakäänteiden kera.

– Kokeilu oli karkea, siitä puuttui tyystin hyvä maku, kommentoi koulun puolesta Jonathan Grande.

– Myönnämme virheen, toteaa koulun valvoja Christopher Drezek.

– Nuoret eivät edes osaa navigoida platonisissa suhteissa, joten miten he osaisivat toimia seksuaalisissa suhteissa, pauhaa Tracy Jarvis.

– Meidän ei pidä rohkaista nuoria tutkimaan toistensa vartaloita useiden eri partnerien kanssa tai avoimessa ympäristössä missään tapauksessa. Jos tällaista tapahtuu, niin heitä pitää opettaa kertomaan siitä vastuulliselle aikuiselle, joka kertoo asiasta eteenpäin.

– Ymmärrän, että lapsille pitää opettaa rajoja. Mutta annatte heille paljon enemmän tietoa kuin he ovat psykologisesti valmiita käsittelemään tässä iässä.

– Tämä on mennyt liian pitkälle ja me vanhemmat taistelemme lastemme puhtauden ja suojeluksen puolesta.

Asiaa piilotellaan ”erehdyksellä”

Koulun virkaatekevät eivät ihme kyllä myöntäneet asian olevan tarkoituksellista, vaan aihetta välteltiin erehdykseen vedoten.

– Kahdeksannen luokan oppilaat saivat erehdyksessä tämän version. Se oli tarkoitettu vanhemmille oppilaille. Olen tästä vastuussa ja pyydän anteeksi erehdystäni, kommentoidaan koulun virallisessa tiedotteessa.

Myöhemmin tapahtuneessa tapaamisessa koulun ja vanhempien välillä Christopher Drezek toisti saman, väittäen ”väärän tiedoston” lähteneen epähuomiossa liikkeelle.

– En kuitenkaan usko, että ihmiset hyväksyvät tätä vastausta, kommentoi Drezek ja hautasi tapahtuneen maton alle, kieltäytyen puhumasta siitä enempää.

– Mitä tapahtuikin, niin kukaan meistä ei ole iloinen siitä. Mutta kukaan ei tunne yhtä pahoin kuin se, joka tämän erehdyksen teki, päätti Drezek.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT