KotiUutisetSuomalaisnaisella miehestä johtuva ongelma sängyssä: "Pahalta tuntuu kyllä"

Suomalaisnaisella miehestä johtuva ongelma sängyssä: ”Pahalta tuntuu kyllä”


Suomalaisnainen on avautunut parisuhteensa ja itse asiassa seksielämänsä ongelmista Facebookin Vonkausryhmässä.

-Haluan nyt vaan avata tunteitani tänne kun en osaa muillekaan puhua. Onko muilla näin että mies katsoo seksin aikana p-rnoa koska ei muuten saa munaa seisomaan? hän kysyy.

Ja jatkaa:

-En tiedä onko tämä väärin vai ei mutta tuntuu pahalta kyllä. Onko minussa vikaa? Enkö kelpaa?

Siskot ryntäävät auttamaan. Muuan kirjoittaa:

-Voisko olla että mies on katsonut p-rnoa niin paljon että jäänyt ns. koukkuun siihen niin, ettei ”normi” seksi ja toimet enää anna aivoille tarpeeks tyydystä ja tarvitsee aina sen p-rnon siihen toimintojen onnistumiseen? hän kysyy.

Toinen komppaa täysin samalla ajatuksella:

-Eikä! Taasko yks tämmöinen sankari joka pilannut liialla p-rnon tölläämisella seksielämänsä. Ei normaali enään riitä. Mua ei yksinkertaisesti kiinnostaisi ollenkaan petipuuhat tollasen äijän kanssa, joten jos ei keskustelu auttaisi ja asia korjaantuisi, niin melko nopeasti lähtis äijä vaihtoon kokonaan. Se on nimittäin minä johon keskitytään eniten, eikä telkkari.

Kirjoittajat ovat yhtä mieltä siitä, että jossain on pahasti vikaa, jos ilman p-rnoa ei saa seisokkia aikaan.

-Kuulostaa siltä, että ei oo ihan sormia napsauttamalla katoava ongelma, vaan miehen pitäis selvittää, miten saa hoidettua itsensä kuntoon. Tsemppiä, varmasti karsee tilanne.

Kohtalotovereitakin löytyy:

-Mulla oli yks seksikumppani joka halusi kyllä aina tulla mun kans touhuaan mutta sillä oli p-rnoriippuvuus ja sen oli laitettava se pyöriin samalla tablettiin. Mä kans sanoin siitä että se tekee paskan olon mulle mutta sit kun puhuttiin ni tajusin ettei se katso sitä sen takia etten mä sitä kiihota tai ei sais seisoon ilman. Siitä vaan oli tullut riippuvuus. Kaikki riippuvuudet on yhtä vaikeita saada hallintaan.

Naista ymmärretään:

-Sussa ei todellakaan ole mitään vikaa. ”Vika” on tässä nyt täysin sun miehessä. Ja saa tuntua pahalta. Mä en harrastaisi itse ollenkaan sen miehen kanssa vastaavassa tilanteessa. Ei vaikuta kovin kiihottavalta jos mies tuijottaa muualle koko ajan. En ihmettele jos satuttaa. Ikävä kyllä en usko et hän siitä muuksi muuttuu. Haluatko sä olla hänen kanssa vai löytää jonkun jonka kanssa tuokin asia kohtaa? Täysin sun oma valinta mut älä kuitenkaa liikoja satuta ittees.

-Älä hyvä nainen missään nimessä ota itseesi tai ajattele että sussa olis mitään vikaa!

-Sinussa ei ole vika, vaan miehessä. Eikä miehessäkään välttämättä elimellistä vikaa, vaan psyykkinen, on tottunut niin katsomaan p-rnoa, että ei osaa muuten. Apukin siihen on teoriassa helppo, p-rnon katselun lopettaminen. Toki se ei käytännössä ole helppoa, kuten muistakaan riippuvuuksista irti pääseminen. Apua siihen varmasti tarvitsee.





SUOSITUIMMAT