KotiUutiset5 tapaa tehdä suuseksistä nautinnollisempaa

5 tapaa tehdä suuseksistä nautinnollisempaa


Suuseksi ei pelkästään tunnu hyvältä, vaan se voi myös olla loistava tapa rakentaa luottamusta ja läheisyyttä makuuhuoneessa. Varmasti moni ihminen osaa antaa suuseksiä todella hyvin, mutta joillakin on petrattavaa ja se voi johtua siitä, että he tuntevat olonsa ujoiksi tai noloiksi jopa pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa.

Tsekkaa siis alta viiden kohdan lista, jonka avulla suuseksistä voi tehdä nautinnollisempaa:

1. Ota rennosti

Ennen kuin aloitat, niin varmista, että olette molemmat mukavassa asennossa ja tunnette olonne rentoutuneeksi. Myös oikein sijoitetut tyynyt ja peitot voivat auttaa tekemään kokemuksesta rentouttavamman.

2. Älä keskity orgasmiin

Jotkut ihmiset voivat olla huolissaan siitä, kuinka kauan heiltä kuluu orgasmiin suuseksin aikana ja ajattelevat, että ehkä heidän kumppaninsa kyllästyy puuhaan. Tärkeää on kuitenkin keskittyä rentoutumiseen ja intiimistä läheisyydestä nauttimiseen, vaikka suuseksi ei johtaisikaan orgasmiin.

VOITA 1000 € KODINKONEISIIN!

3. Kommunikoi

Kysy kumppaniltasi, että pitääkö hän siitä, mitä olet tekemässä vai kannattaisiko kokeille jotain muuta. Hyvä kommunikointi siis auttaa kumpaakin rentoutumaan suuseksin aikana.

4. Kokeile liukuvoidetta

Oikein annettu suuseksi tuntuu tietenkin hyvältä sen vastaanottajalle, mutta myös sen antaja voi saada enemmän nautintoja erilaisia maustettuja liukasteita käyttämällä.

5. Kiusoittele seksilelulla

Vaikka suu ja kieli ovat suuseksin tärkeimmät nautinnonantajat, niin ei ole olemassa sääntöä, joiden mukaan niitä tulisi ainoastaan. Vibraattorit ja intiimihierontalaitteet voivat tehdä kokemuksesta vieläkin nautinnollisempaa.

Lähde: Durex UK





SUOSITUIMMAT