KotiUutisetVärikkäät ja pirteästi muotoillut Logitech-oheislaitteet tuovat persoonallisuutta työpöydille

Värikkäät ja pirteästi muotoillut Logitech-oheislaitteet tuovat persoonallisuutta työpöydille


Logitech on maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, joka toi myyntiin poikkeuksellisen riemukkaat POP Keys -näppäimistöt ja Pop Mouse -hiiret räätälöitävillä hymiöpainikkeilla.

Nämä Logitechin uudet oheislaitteet tuovat persoonallisuutta, väriä ja luovuutta työpöydälle sekä entistä enemmän mahdollisuuksia itsensä ilmaisemiseen. Perinteiset tietokoneen näppäimistöt ja hiiret ovat olleet väreiltään ja muodoiltaan hillittyjä tai jopa tylsiä. Mekaaninen POP Keys -näppäimistö tarjoaa sen sijaan hyvän kirjoitustuntuman persoonallisella tyylillä ja raikkaalla värikirjolla. POP Mouse -hiiri viimeistelee hallittavuuden riemukkaalla tyylillään. Kummastakin laitteesta on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa.

”Logitech POP -oheislaitteet täydentävät omaa yksilöllisyyttämme”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Art O’Gnimh. ”Sekä POP Keys että POP Mouse on luotu ruokkimaan luovuutta ja tuomaan rohkeammin esiin käyttäjän omaa ilmaisuvoimaa.”

POP Keys -näppäimistön mukana tulee jopa kahdeksan vaihdettavaa näppäinhattua eri kuvakkein, joista neljä on jo valmiina paikoillaan. Näitä hymiöpainikkeita voidaan helposti räätälöidä omien tottumusten ja mieltymysten mukaisesti tuottamaan juuri haluttu hymiö tai muu emoji. Logitech Options -ohjelmistolla emoji-vaihtoehtojen vaihtaminen sujuu kädenkäänteessä. Ohjelmisto on ilmaiseksi saatavilla sekä PC- että Mac-tietokoneille. Myös POP Mouse -hiiressä on yläpainike hymiövalikolle, josta voidaan helposti valita haluttu vaihtoehto yhdellä painalluksella.

Huvittavalla tavalla retromainen POP Keys -näppäimistö tuo mieleen vanhanaikaiset kirjoituskoneet pyöreillä painikkeillaan. Tämä ainutlaatuinen muotoilu pitää sisällään huippuluokan näppäintuntuman ja monipuoliset toiminnot. Näppäimistön 12 pikatoiminnolla voidaan muun muassa ottaa ruudunkaappauksia, mykistää mikrofoni tai ohjata mediatoistinta. Mekaanisten näppäinkytkinten ansiosta kirjoittaminen on miellyttävää, tarkkaa ja nopeaa. Näppäintuntumaa vahvistavat kytkinten luonnollinen naksunta ja naputtelun äänet.

Kompakti ja söpö POP Mouse -hiiri sujahtaa pienen kokonsa ansiosta helposti mukaan laukkuun tai taskuun, joten hiiri kulkee vaivatta kannettavan tietokoneen mukana. Hiiren kätevä Smartwheel-vierityspainike tarjoaa ensiluokkaista hallittavuutta tiedostojen ja verkkosivujen selaamiseen automaattisesti. Smartwheel mahdollistaa toisaalta huippunopean jopa tuhansien rivien selaamisen parissa sekunnissa, kun taas porrastettu vieritys toimii millintarkasti. Miellyttävän muotoilun ja viimeistelyn ansiosta hiiri tuntuu luonnolliselta ja mukavalta käyttää. Pirteiden värivaihtoehtojen ansiosta POP Mouse on ilo silmälle ja piristää työpöytää iloisella ulkoasullaan. Logitech Options -ohjelmistolla hiirellä voidaan siirtää tekstiä, kuvia ja muita tiedostoja tietokoneiden välillä Logitech Flow -ominaisuutta hyödyntäen.

Kummatkin POP-oheislaitteet voidaan liittää yhtäaikaisesti kolmeen tietokoneeseen joko langattoman Bluetooth-tekniikan tai mukana tulevan Logitech Bolt -vastaanottimen avulla. Logitechille ominaiseen tapaan molemmat vaihtoehdot ovat vähävirtaisia. Näppäimistö toimii kahdella sormiparistolla jopa kolme vuotta ja hiiri toimii yhdellä paristolla jopa kaksi vuotta.

POP Keys -näppäimistö on yhteensopiva Windows-, macOS-, iOS-, ipadOS-, Chrome OS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. POP Mouse -hiiri toimii Windows-, macOS-, iPadOS-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Logitech POP Keys -näppäimistö ja POP Mouse -hiiri tulivat myyntiin tammikuussa 99 ja 49 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Katso tuotteista esittelyvideo alta tai YouTubesta.

Lähde ja kuva: Logitech





SUOSITUIMMAT