KotiUutisetNainen järjesti kolmen kimpan miehelleen – lopputulos yllätti molemmat

Nainen järjesti kolmen kimpan miehelleen – lopputulos yllätti molemmat


Vuoden ajan seurustellut pariskunta haki vaihtelua parisuhteeseensa ja nainen päätti yllättää miehensä järjestämällä kolmen kimpan molempien iloksi.

21-vuotias Camila halusi miellyttää Alan-nimistä miestään, joten hän ehdotti tälle kolmannen pyörän kutsumista heidän sänkyynsä. He laittoivat ilmoituksen sosiaaliseen mediaan ja saivat kiinnostavan vastauksen noin viikkoa myöhemmin.

Ilmoituksessa oli valokuvia sekä Camilasta että Alanista. Heitä lähestynyt nainen esittäytyi Sammy-nimellä. Sammy vaikutti viesteissään todella ulospäinsuuntautuneelta, mutta Camilan mielestä jopa liiankin tuttavalliselta. He päättivät kuitenkin tavata sänkyleikkien merkeissä puhuttuaan puhelimessa, mutta kimppaa suunnitellut Camila oli silti hieman varautunut.

Camila halusi Sammyn ulkonäön olevan yllätys, joten hän sitoi Alanin käsiraudoilla sänkyyn ja laittoi tämän silmille mustan liinan.

Sammyn saavuttua Camila asetti tälle rajat siitä, mitä hän saa tehdä Alanin kanssa. Esimerkiksi suutelu oli kiellettyä. Kun Sammy riisui vaatteensa, niin Camila pani merkille hänen luksustason alusvaatteensa. Lisäksi Sammy vaikutti todella innostuneelta.

– Innostuneisuus ja alusvaatteet suututtivat minua. Huomasin hänen yrittävän tosissaan ja minulle tuli paha mieli siitä, avautuu Camila.

Sänkytouhujen alkaessa Camila jäi tyystin paitsioon, Sammyn antaessa kaiken huomionsa Alanille. Lisäksi hän rikkoi suutelukieltoa useaan otteeseen.

– Se on kolmen kimpan kirjoittamaton sääntö. Yhtäkään osapuolta ei saa jättää huomiotta, ja hän teki sitä koko ajan. Lisäksi hän rikkoi asettamiani rajoja useasti, toteaa Camila.

VOITA 1000 € VIIKONLOPPU LUKSUSHOTELLIIN!

Yllätystä kerrakseen

Touhujen päätyttyä Alan halusi nähdä, kuka heidän seuranaan oli ollut. Tyrmistyksekseen hän tunnisti Sammyn entiseksi tyttöystäväkseen.

– Miksi v*tussa toit exäni tänne, kysyi Alan Camilalta.

Camila oli aivan sekaisin tilanteesta. Hän katsoi kauhistuneena vuoron perään Alanin ja Sammyn kasvoja. Ennen kuin Camila ehti tajuta tilannetta, niin Sammy nappasi vaatteensa ja häipyi paikalta.

Draaman kaari ei päättynyt tähän, sillä Sammy yritti vielä seuraavana päivänä tavoitella Alania viestien kautta. Camila oli itkenyt edellisestä päivästä asti, mutta viestit järkyttivät häntä vielä lisää.

– Olin niin järkyttynyt, että minä järjestin tämän kaiken! Kiehuin raivosta! En ole koskaan puhunut Alanin kanssa hänen ex-tyttöystävistään ja en tiedä heidän nimiään, ulkonäöstä puhumattakaan, sanelee Camila.

Tapahtumalla oli kuitenkin positiivinenkin puolensa, sillä tilanteen rauhoituttua pariskunta osasi jopa nauraa sille. Tapaus myös lähensi heitä.

– Ensi kertaa ajatellen jätän kolmannen pyörän etsimisen Alanin huoleksi – kaiken varalta, toteaa Camila.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT