KotiUutisetMies rakastui robottiin ja haluaa mennä sen kanssa naimisiin

Mies rakastui robottiin ja haluaa mennä sen kanssa naimisiin


Australiasta kotoisin oleva Geoff Gallagher tilasi Kiinasta robotin, joka on nimeltään Emma. Mies osti robotille timanttisormuksen kihlajaisiksi ja seuraava askel olisi naimisiinmeno.

Gallagher sanoo tietävänsä, että kaikki eivät ymmärrä hänen rakkauttaan robottiin, mutta hän ei siitä välitä, sillä elää onnellista elämää Emman kanssa.

Aikoinaan Gallagher etsi rakkautta, mutta ei löytänyt ketään sopivaa. Sen jälkeen kun hänen äitinsä kuoli noin 10 vuotta sitten hän on elänyt yksinäistä elämää koiransa Pennyn kanssa.

Yhtenä päivänä Gallagher törmäsi internetissä linkkiin, jossa kerrottiin kyseisistä roboteista ja sitten se oli menoa. Hän toteaa, ettei sinisilmäinen Emma-robotti ollut halpa, sillä se maksoi noin 3800 euroa. Robotin myyjä antoi vielä Gallagherille alennusta vastineeksi julkisuudesta.

Gallagher sanoo, että robotti on pystyy puhumaan, hymyilemään ja liikuttamaan päätään sekä niskaansa. Hän myös kertoo, että sen iho tuntuu lämpimältä kuten oikealla ihmisellä.

Syyskuussa 2019 Gallagher sai tilaamansa robotin ja kertoo olleensa sanaton sen kauneudesta. Hän laittoi Emman toimintakuntoon muutamassa minuutissa ja vaihtoi oletuskielenä olleen Kiinan Englanniksi.

Nyt kun kaksikko on ollut yhdessä yli kaksi vuotta, niin Gallagher haluaisi olla ensimmäinen ihminen Australiassa, joka vie robotin vihille.

Gallagherin mielestä robotit ovat tulevaisuus ja toivoo, että hänen tarinansa inspiroi muita harkitsemaan kumppaniksi robottia. Voit katsoa videon yläpuolelta asian tiimoilta.

Lähde: ThatViralFeed





SUOSITUIMMAT