KotiUutisetJösses! Räppäri Sana rentoutui kylpyammeessa - katso viettelevät kuvat!

Jösses! Räppäri Sana rentoutui kylpyammeessa – katso viettelevät kuvat!


Oululainen Sanna Rönnberg eli räppäri Sana on tehnyt musiikkia vuodesta 2005 lähtien. Aluksi hän julkaisi omakustanteita, mutta vuonna 2017 homma muuttui ammattimaiseksi, kun Winning Team -yhtyeen Veli Hiidenmaa tuli kuvioihin mukaan tuottajana.

31-vuotias Sana julkaisi Instagramissa kuvia, joissa on nautiskelee kylpyammeessa. Julkaisun yhteyteen hän kirjoitti muun muassa seuraavaa: ”Pieni irtiotto arjesta ja vajaa viikko ihan vaan omassa seurassa hotellissa. Oon nauttinut päivittäin vaahtokylvystä. Hiljaisuus ja rauha tekee välillä tosi hyvää.”

Tsekkaa kuumat kuvat alta tai Instagramista. Muuta julkaisun kuvat näet, kun klikkaat sen päällä oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

SUOSITUIMMAT