KotiUutisetMies lähetti tyttöystävälle kuvan – yksityiskohta paljasti sattumalta pettämisen

Mies lähetti tyttöystävälle kuvan – yksityiskohta paljasti sattumalta pettämisen


Nykytekniikalla on tänä päivänä merkittävä rooli arjen helpottamisessa, mutta joskus se voi paljastaa esimerkiksi pettämisen parisuhteessa, jopa huomaamatta.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja reality-tähti Serena Kerrigan sai tietää poikaystävänsä pettävän häntä iPhonen ominaisuuden ansiosta.

Android-puhelimien vannoutuneille käyttäjille niin sanotut live-valokuvat eivät ole tuttuja, mutta ne ovat kuin gif-animaatioita, muutaman sekunnin mittaisia ”eläviä” valokuvia.

Kerriganin poikaystävä oli lähettänyt kuvan tyhjästä sängystä, jonka päädyssä oli pehmolelu. Live-valokuvaan ehti kuitenkin tallentua noin sekunnin mittainen kohta, jossa Kerriganille täysin tuntematon nainen kellahti vuoteelle hymy kasvoillaan.

Kerrigan latasi saamansa livekuvan TikTokiin. Katso video alapuolelta, juttu jatkuu sen jälkeen. Jos video ei näy, niin voit katsoa sen tästä linkistä.

@serenakerrigan

Looks like you have some company 👀

♬ Oh No – Kreepa

– Kun mies, jota tapailet, lähettää kuvan ja kertoo kaipaavansa sinua, Kerrigan kertoo ja laittaa taustalle soimaan Kreepan oh no (suomeksi voi ei) -biisin. Saatetekstinä lukee ”näyttää siltä, että sinulla on seuraa”.

Videon kommenttiosioon hän jätti myös terveiset.

– Siinäpä kiva täytetty eläin, vitsaili Serena näkemästään.

Tarina ei kerro, tarkoittiko hän kenties naista vai sängyllä ollutta koira-pehmolelua.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT