KotiUutisetJännitys tiivistyy – voittaako Big Brotherin sittenkin tämä mies?

Jännitys tiivistyy – voittaako Big Brotherin sittenkin tämä mies?


Big Brother -kilpailu on tiivistymässä aivan muutaman päivän sisällä, sillä finaaliviikko on kääntymässä jo loppusuoralle. Kilpailussa on mukana tällä hetkellä viisi kilpailijaa: Aki, Anssi, Jasmiina, Taavi sekä Lasse ja voittaja kruunataan suorassa finaalilähetyksessä sunnuntaina.

Kilpailua on pitkään hallinnut yksinvaltiaan tavoin talon ainoa jäljellä oleva naisasukas Jasmiina, mutta nyt asetelma on kääntynyt toisin päin. Vedonlyöntikertoimien valossa Jasmiina on enää kolmanneksi vahvin voittajasuosikki kertoimella 6.00 ja kisassa hänen edellään ovat kaksi kovaa miesasukasta Aki sekä Anssi.

Kisan kärjessä on vedonlyöjien mukaan tällä hetkellä Aki, jonka kerroin koko kilpailun voitolle on vain 2.75. Kakkosena perässä tulee Twitch-suosikki Anssi, jonka kerroin voitolle on 3.75. 

Big Brother -kisan peränpitäjinä nähdään Taavi kertoimella 6.00 sekä Lasse kertoimella 11.00. Kilpailuasetelmat voivat tietysti vielä muuttua, onhan sunnuntain finaaliin vielä kokonainen viikonloppu aikaa jännitettävänä.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Aki 2.75

Anssi 3.75

Jasmiina 6.00

Taavi 6.00

Lasse 11.00





SUOSITUIMMAT