KotiUutisetVesa on käynyt ilotytöissä 1000 kertaa - 3 hulluinta muistoa

Vesa on käynyt ilotytöissä 1000 kertaa – 3 hulluinta muistoa


Vesa kirjoitti Härdellin toimitukseen ja kertoi käyneensä ilotytöissä elämänsä aikana ainakin 1000 kertaa. Rahaa on palanut kuulemma hienon mersun verran, mutta iloa on ollut vuosiksi, eivätkä muistot ruostu toisin kuin auto.

-Miksi sitten olen käynyt? Helppouden vuoksi. Mitä sitä sinkkumies tuolla metsästelee ravintoloissa naisia. Siinähän tulee vaan alkoholistiksi ja köyhtyy. Tämä on ollut kätevää, Vesa kertoo.

Pyysimme Vesaa kertomaan kolme hulluinta muistoa, jotka ilotytöissä käymiseen hänen kohdallaan liittyvät. Näin Vesa listasi (ei paremmuusjärjestyksessä):

-Kerran neidolla oli niin kiire myydä itselleen keikkaa, että hän siinä edessäni pyllistäessään vastasi puhelimeen ja alkoi sopia toisen henkilön kanssa aikaa. En tiennyt itkeä vai nauraa. Minä jölköttämässä takaapäin, ja tämä hengästyneenä kertoo jo osoitetta seuraavalle.

-Usein naisten kuvat ovat huijausta. Minusta tällaisissa tapauksissa pitäisi aina suoraan kääntyä ovelta ja sanoa syy. Kerran päätin mennä tapaamaan parikymppistä tiukkakurvista blondia, mutta kun saavuin perille, siellä olikin odottamassa noin nelikymppinen brunette. Onkohan näissä kuluttajavalitusoikeutta, mietiskelen.

-Kun olin vielä nuori ja komea, kohdalleni sattui ilmeisesti aloittelija. Hän sitten oikein ihastui minuun. Lähtiessään sanoi että milloin tulet seuraavan kerran ja voitaisiinko mennä syömään tai jotain, ja että ei maksa mitään. Olin ihan hämilläni ja menin vähän lukkoon. En sitten koskaan ollut enää yhteydessä.

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje