KotiUutisetBig Brotherin eliminaatioviikko alkoi – tänään häädetään Ville!

Big Brotherin eliminaatioviikko alkoi – tänään häädetään Ville!


Big Brother -kilpailun toiseksi viimeinen kilpailuviikko alkoi maanantaina ja tällä viikolla on vihdoin luvassa häätöjä oikein runsain mitoin, sillä luvassa on peräti kolme häätöäänestystä. Ensimmäinen häätö on tänään, seuraava perjantaina ja sunnuntaina taas normaaliin tapaan yksi häätöäänestys. Kun tällä viikolla talosta häädetään vähintään kolme asukasta, finaaliviikolle taloon jää maksimissaan viisi asukkia, jotka kisaavat Big Brotherin 30 000 euron päävoitosta.

Viikon ensimmäisessä häätöäänestyksessä ovat mukana Ville, Pekka, Taavi sekä Jasmiina. Vedonlyöntikertoimien valossa tänään suurimmassa vaarassa on jälleen Ville, jonka kerroin koko kisan voitolle on 25.00. Ville on onnistunut selviämään niukasti kahdesta edellisestä häädöstä, mutta tänään Villen matka päättyy lähes sataprosenttisella varmuudella.

Häätöäänestysviikon spekulaatiot ovat edelleen kovassa vauhdissa tulevien häätöjen suhteen. Todennäköisimmät finaaliviikon asukkaat ovat ainakin Aki, Anssi ja Jasmiina, mutta kaksi viimeistä finaaliviikolle pääsijää ovat vielä hämärän peitossa. Vedonlyöntikertoimien valossa Villen tapaan tällä viikolla lähtöpassit saisivat myös Samir ja Pekka, mutta kuten kauden aikana on usein nähty, tilanne talossaa muuttuu ja elää jatkuvasti.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 2.75

Aki 4.50

Anssi 6.50

Lasse 7.00

Taavi 10.00

Pekka 13.00

Samir 13.00

Ville 25.00





SUOSITUIMMAT