KotiUutisetOnko tänään Big Brotherissa yllätyspudotuksen mahdollisuus?

Onko tänään Big Brotherissa yllätyspudotuksen mahdollisuus?


Big Brother -kilpailussa on tänään jälleen edessä häätöäänestys, kun yksi neljästä miesasukkaasta joutuu jättämään BB-talon. Vaikka talossa on tällä hetkellä vielä yhdeksän asukasta, tiedossa ei ainakaan toistaiseksi ole sitä, onko tänään vuorossa tuplahäätö.

Häätöäänestyksessä ovat tänään Anssi, Taavi, Ville sekä Sami. Vedonlyöntikertoimien valossa illan todennäköisin putoaja on jo viime viikolla niukasti pudotuksen selvittänyt Ville. Villen kerroin koko Big Brotherin voitolle on nimittäin peräti 50.00 eli ainakaan vedonlyöjät eivät usko tämän nuoren miehen selviävän kovinkaan pitkälle.

Netin keskustelufoorumeilla saattaa kuitenkin olla muhimassa yllätys. Vaikka suositun Big Brother -Facebook-ryhmän mukaan tippumassa olisi ensisijaisesti Villen, myös kisan yksi ennakkosuosikeista Anssi jakaa vahvasti mielipiteitä. Keskustelijat ovat pohtineet erityisesti sitä, olisiko Anssin aika päästä isänpäivän kunniaksi omien lastensa luokse. Onko Big Brotherin kulisseissa muhimassa siis jättiyllätys?

Helppoa ei ole Samillakaan, joka on Anssin tapaan vahva mielipiteiden jakaja. Jos illan pudotusta pitäisi arvioida, Ville olisi kuitenkin kaikkein todennäköisin lähtijä ja tuplapudotuksen osuessa kohdalle Ville saisi seurakseen Samin.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 2.75

Aki 4.75

Anssi 5.50

Lasse 7.50

Sami 8.00

Pekka 10.00

Samir 13.00

Taavi 13.00

Ville 50.00





SUOSITUIMMAT