KotiUutisetMN: Suomalainen kuvataitelija myy seksiä, koska taiteella ei elä

MN: Suomalainen kuvataitelija myy seksiä, koska taiteella ei elä


Vaikka opinnot saadaan päätökseen, niin työpaikan saaminen ei aina ole itsestään selvä asia. Suomalainen kuvataiteilija päätti ryhtyä myymään seksiä taloutensa helpottamiseksi.

Iiris Rusi valmistui 29-vuotiaana kuvataiteilijaksi. Rahat olivat lopussa, opintotuesta ei ollut mitään jäljellä.

– Päätin, että kokeilen seksin myymistä kerran ja katson, miten sujuu. Sitten joko jatkan tai en, kertoo Rusi Ilta-Sanomien Me Naiset -osiossa.

Kiinnostusta tuli runsain mitoin, sillä Rusin jätettyä ilmoituksensa hän sai 300 viestiä miehiltä. Yksi sähköpostiin saapunut vastaus herätti Iiriksen huomion ja hän päätti tavata sen takana olleen miehen.

Mies kertoi avoimesti elämästään nykyisessä suhteessaan, jonka vuoksi hän osti säännöllisesti seksiä. Vilpittömyys ja suorapuheisuus olivat tärkeimmät asiat, jonka myötä tapaaminen miehen työsuhdeasunnossa toteutui. Tapaamisen myötä syntyi myös ensimmäinen vakioasiakassuhde.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun myyn seksiä, oli Rusi sanonut miehen tavatessaan.

Tapaaminen oli Rusille hermostuttava, mutta sen päätyttyä päällimmäisenä tunteena oli miellyttävä olotila.

Oma valinta duunaritöiden sijaan

Rusi on jopa käsitellyt seksityöntekijän kokemuksiaan Killer Queen -näyttelyissä viime syksynä, Turussa ja Tampereella. Tuolloin hän sai yhteydenottoja myös muilta alalla työskenteleviltä naisilta.

– Kyllähän minäkin teen tätä taloudellisista syistä. Voisin istua kaupan kassalla tai siivota vessoja, mutta seksin myyminen on mielekkäämpää, Rusi perustelee ammattivalintaansa.

Valinnan takana oli myös uteliaisuutta.

– Ilmoitusta kirjoittaessani en ollut varma, tapaanko ketään. Halusin vain kokeilla, millaisia vastauksia saan.

Iiriksellä on taustaa myös pikaruoka-alalta, jossa hän tienasi lukiovuosinaan 10 euroa tunnilta. Ilotyttönä hän ansaitsee 250 euroa tunnilta.

Palveluissaan hän mainostaa ns. tyttöystäväkokemusta, johon kuuluu tavanomainen seksi, läheisyys ja hellyys. Asiakkaina on eniten 40–50-vuotiaita miehiä. Heitä Rusi pitää turvallisempina.

– Tämä on ikävästi sanottu, mutta heillä on enemmän menetettävää kuin minulla. Jos asiakkaan kanssa tulee ongelmia, voin käyttää sitä korttia, että kerron vaimolle, Rusi toteaa.

Rusi osaa myös nauttia seksityöstään, josta hän jakaa kiitosta asiakkailleen.

– Välillä pitää ehkä vähän liioitella, mutta nautin suurimmaksi osaksi ja saan usein orgasmejakin. En tiedä, onko minua vaan helppo miellyttää, mutta asiakkaani ovat aika taitavia. Olen ihmisenä hyvin seksuaalinen.

Rusi kertoo, että hän tapaa miehiä vain muutamia kertoja kuukaudessa pitääkseen taloutensa tasapainossa.

Lähde: Ilta-Sanomat / Me Naiset





SUOSITUIMMAT