KotiUutisetMitä ihmettä Big Brotherissa tapahtuu tänään illalla?

Mitä ihmettä Big Brotherissa tapahtuu tänään illalla?


Big Brother -talossa järjestetään tämän tästä kaikenlaisia yllätyksiä ja tänään kannattaa varmasti olla tiukasti ruudun ääressä, sillä luvassa on jännittävä lähetys. Eilisessä lähetyksessä juontaja Alma Hätönen nimittäin lupaili, että taloon takaisin astellut asukas Minna häädetään talosta, mutta joku muukin joutuu pakkaamaan laukkunsa.

Juontajan mystinen kommentti aiheutti heti välittömän keskustelun internetin Big Brother -faniryhmissä. Käynnissä on tällä hetkellä rajut spekulaatiot siitä, tarkoittaako laukkujen pakkaaminen sitä, että myös joku toinen asukas saa illan lähetyksessä lähtöpassit.

– Alma ei sanonut koosteessa, että toinenkin asukas lähtisi. Veikkaan, että tulee joku leikkihäätö, jossa Minna on toisena osapuolena ja toinen on sitten joku muu, eräs keskustelija kommentoi BB-fanisivulla.

Tosiasia on kuitenkin se, että Big Brotherissa on parhaillaan menossa yhdeksäs kilpailuviikko eli kun kilpailu kestää 12 viikkoa, taloa on hiljalleen alettava tyhjentämään. Talossa on nyt kaikkiaan 10 asukasta eli normaalitahdilla kolme asukasta poistuu seuraavien viikkojen aikana, jolloin finaaliviikolle jäisi peräti seitsemän asukasta. Finaaliviikolla kisasta on perinteisesti häädetty useampia, joten on toki mahdollista, että pudotukset menevät jatkossa tavalliseen tapaan eli talosta poistuu aina vain yksi asukas sunnuntaisin. Big Brother -fanien spekulaatioissa on pidetty kuitenkin mahdollisena sitä, että talon tyhjennys alkaisi jo aiemmin.

– Fakta on myös se, että taloa on alettava pikkuhiljaa tyhjentämään. Siellä on porukkaa vielä ihan pirusti. Joten en ihmettelisi, jos sieltä ihan oikeasti häädettäisiin joku muukin, eräs Big Brother -fanisivun käyttäjä kertoi.

Kilpailun voittajasuosikkien kertoimet ovat vedonlyöjien silmissä lähes muuttumattomat viime viikkoon nähden. Ylivoimainen voittajasuosikki Big Brotherin voittajaksi on Jasmiina kertoimella 3.00. Aki on noussut kertoimissa toiseksi voittajasuosikiksi kertoimella 4.75 ja kolmantena palkintopallilla keikkuu Anssi kertoimella 5.00.

Vedonlyöjien silmissä talon heikoimmat asukkaat ovat Ville kertoimella 30.00 ja Melody kertoimella 20.00.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 3.00

Aki 4.75

Anssi 5.50

Sami 6.00

Lasse 7.50

Pekka 8.00

Samir 10.00

Taavi 10.00

Melody 20.00

Ville 30.00





SUOSITUIMMAT