KotiUutisetTotuus salatuista kuvista: Näillä suomalaiset tytöt tekevät älyttömästi rahaa!

Totuus salatuista kuvista: Näillä suomalaiset tytöt tekevät älyttömästi rahaa!


Härdelli kirjoittaa mallikaunotar Marianne Kallion tekevän rahaa OnlyFans-sivustolla. Hän on tienannut jo 100 000 dollaria – pelkästään 10:ssä kuussa. Lue juttu täällä.

Nyt eräs OnlyFans-julkaisija, joka ei halua koko nimeään täällä julki, kertoo mistä raha oikeasti koostuu – hänen kohdallaan ainakin.

Sofia toteaa, että kuukausimaksuja kannattavampia ovat toisinaan kustomoidut kuva- ja videotilaukset.

-Tuolla Aasian maissa ja arabimaailmassa on erilainen seksikulttuuri. Siellä jokin ökyrikas sheikki voi haluta vaalean isorintaisen naisen ”hallintaansa” ja tekemään itselleen kuvia, joista maksaa sitten ihan älyttömiä summia, Sofia kertoo.

Hän jatkaa:

-Hän voi haluta, että kirjoitan huulipunalla hänen nimensä peppuuni, työnnän pruutilla samppanjaa peppureikääni ja sitten squirttaan sen ulos videolla. Tällaisesta videosta minulle on maksettu 3000 euroa. Näistä raha koostuu.

-Kerran eräs aasialainen huippuliikemies halusi, että kuvaan hänelle videon jossa nuolen omia varpaitani dildo pyllyreiässäni. Samalla minun piti toistella hänen nimeään ”Naoto, Naoto, Naoto” ja voihkia ja ähkiä erittäin piipittävällä ja inisevällä äänellä. Sain tästä videosta euroissa 5000.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.

SUOSITUIMMAT