KotiUutisetCeline Centino on seksikäs sinkku – "olen liian hyvännäköinen lähestyttäväksi"

Celine Centino on seksikäs sinkku – ”olen liian hyvännäköinen lähestyttäväksi”


Celine Centino on kerännyt Instagramissa satojatuhansia seuraajia paljastavilla kuvillaan, joissa seksipommin uhkeat muodot ovat pääosassa.

– Olen sinkku, koska olen liian hyvännäköinen lähestyttäväksi, sanoi Centino kuluneen vuoden kesällä tapahtuneessa haastattelussa.

Sinkkuvuosia on kertynyt jo seitsemän. Centino kuvaileekin miesten olevan ”liian pelokkaita” lähestymään häntä, koska hän on parannellut ulkonäköään kymmenien tuhansien eurojen edestä.

– Jos olen ulkona ystävieni kanssa, niin miehet katselevat siihen malliin kuin haluaisivat syödä minut, mutta pieni flirtti ei saa heitä liittymään seuraan, murehtii Centino.

Joskus Centino on päätynyt treffeille miesten kanssa, mutta hermostuneisuus on ollut niin vahvaa, että se on jäädyttänyt keskustelun. Myös ujous on vaivannut muutamia miehiä.

– On tavallaan söpöä, että miehet ovat niin hermostuneita aluksi. Rentoutta tulee kuitenkin esiin, kun he huomaavat minun olevan ihan mukava.

Kaunotar kehuu, että hänellä on ihana perhe ja paljon ystäviä, ja hän on nyt tyytyväinen ulkonäköönsä, mutta kaipauksen päällimmäisenä on oma kulta.

Katso 26-vuotiaan Centinon näyttäviä kuvia alapuolelta.

Lähteet: News, Instagram
Kuvat: Instagram / Celine Centino

- Mainos -

SUOSITUIMMAT