KotiUutisetOletko sinä tämän japanilaisteemaisen suosikkipelin Suomen mestari?

Oletko sinä tämän japanilaisteemaisen suosikkipelin Suomen mestari?


Nopeampi.com on tänä vuonna järjestänyt useita kolikkopelaamisen Suomen mestaruuskisoja. Aiemmin palkinnot on jaettu esimerkiksi suosituissa Book Of Dead sekä Reactoonz -kolikkopeleissä. Tulevana viikonloppuna mestaruus on mahdollista saavuttaa Play’n Go -valmistajan rakastetussa animeteemaisessa Moon Princess -pelissä.

Moon Princess -pelin keskiössä ovat japanilaiset piirretyt naisfiguurit ja tämä jännittävä peli on ollut suomalaisten suosikki jo usean vuoden ajan.

– Moon Princess on todellinen kestosuosikki, joka kiinnostaa niin uusia kuin vanhempia kasinopelaajia. Siksi onkin täysin luonnollista ratkaista seuraava kolikkopelaamisen Suomen mestari tämän todellisen klassikon kanssa, ComeOn Groupin brand manager Aleksi Virtanen kertoo.

Palkinnot ovat jälleen huimat, sillä suurimman mahdollisen kierrosvoiton panokseensa nähden napannut pelaaja saa himoitun Suomenmestari-tittelin sekä 10 000 euron päävoiton. Peliin pääsee osallistumaan vähintään yhden euron kierrospanoksella ja voitot suhteutetaan panokseen nähden, joten eurollakin voi päästä Suomen mestariksi.

Osallistuminen on yksinkertaista. Pelaajan tulee tehdä talletus pankkitunnuksilla Nopeampi.com-sivustolla ja painaa osallistumispainiketta. Tämän jälkeen pelaaja voi ryhtyä tavoittelemaan mahdollisimman suurta kierrosvoittoa Moon Princess -pelissä.

– Suomen mestaruuden lisäksi jaossa on kaikkiaan 20 000 euron edestä käteispalkintoja, joten ruhtinaallisia palkintoja riittää myös todella monelle osallistujalle, Aleksi Virtanen sanoo.

Turnaus on voimassa 28.10–02.11 välisenä aikana.





SUOSITUIMMAT