KotiUutisetMikon kokemukset: "Täältä saa pesää, eikä se ole ammattilaisilta"

Mikon kokemukset: ”Täältä saa pesää, eikä se ole ammattilaisilta”


Mikko on kertonut miesten WhatsApp-ryhmässä julkisuuteen hänen luvallaan päätyvät vinkkinsä hankkia maksullista lempeä.

Härdelli korostaa, että käsittelee seksityötä tässäkin jutussa vain journalistisesti mielenkiintoisena ilmiönä.

Mikko on 29-vuotias kiireinen liikemies, joka ei ehdi seurustella. Hän ei myöskään halua käyttää ammattimaisten seksityöntekijöiden palveluja, mutta myöntää aikoinaan käyttäneensä. Nyt Mikko on löytänyt täysin uuden tavan solmia kontakteja.

-Elämme jännässä maailmassa. Ennen puhuttiin huoraamisesta, mutta nyt puhutaan sponsoroinnista. Lukuisat ihan tavalliset naiset ja tytöt pitävät normaalina sitä ilmiötä, että heitä ”sponssataan” ja he ovat eräänlaisia sugarbabyja, Mikko kertoo.

Niinpä hänkin on ryhtynyt hakemaan seksiseuraa tällaisessa kontekstissa.

-Menen yleensä johonkin mukavaan chatiin. Paras paikka on kuitenkin Alastonsuomi.com, jossa on paljon tyttöjä ja naisia, jotka kertovat suoraan, että he haluavat heitä sponsoroitavan. Seuraa saa niin paljon kuin haluaa, kun ehdot on sovittu. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Kukaan ei hyväksikäytä ketään ja raha jää Suomeen, paukuttaa Mikko.

Ilmiössä on vain yksi huono puoli Mikon mielestä.

-Oikeat ammattilaiset saavat vähemmän keikkaa, kun tavalliset opiskelijat vievät niitä heidän nokkansa edestä. Mutta elämä on.

On oikeastaan toinenkin huono puoli:

-Koska naiset eivät ole ammattilaisia, heidän kanssaan mikään ei ole varmaa. He saattavat tehdä vain yhden keikan joskus ja jouluna. Sen kanssa on tietenkin vain elettävä, että se hyvä seksikokemus jonkun kanssa jää ainutlaatuiseksi eikä koskaan mahdollisesti uusiudu.





SUOSITUIMMAT