KotiUutisetJos menet strippibaariin, tässä tärkeät 7 neuvoa, ja iltasi onnistuu!

Jos menet strippibaariin, tässä tärkeät 7 neuvoa, ja iltasi onnistuu!


Eroottisia baareja, joissa tankotanssijat antavat sulosointuisia esityksiään, on Suomessa edelleen lukuisia.

Monien kokemukset strippipaikoista ovat kuitenkin varsin huonoja – varsinkin seuraavana aamuna. Strippibaareissa viereesi istutaan ja aletaan kärkkyä kalliita juomia. Tipinpyytäjät tulevat myös tanssiesityksen jälkeen kurnaamaan rahaa.

Vältyt mielipahalta ja maksimoit mielihyvän, jos noudatat Härdellin erikoisasiantuntijan Seppo Tankopimpasen ohjeita. Tässä TOP-7-neuvoa:

  1. Nosta aina rahaa pankkiautomaatista ja maksa käteisellä. Pysyt silloin kartalla siitä mitä mikäkin maksaa. Jos makselet vain kortilla sirua viuhuttaen, aamulla saatat huomata maksaneesi kuohuviinipullosta 200 euroa. Siis: Skarppina käteisellä.
  2. Jos menet baariin yksin, kerro haluavasi istua yksin ja ettet halua seuraa. Muutoin viereesi istuu nainen joka alkaa tyrkyttää sinulle seuraansa – eli pyytää ostamaan itselleen kalliita drinkkejä. Toinen vaihtoehto on leikkiä kuuroa. Näytä keksittyjä viittomia tai kirjoita paperille I am deaf.
  3. Aivan upea keino, suorastaan loistava, välttyä rahaa kärkkyvältä seuralta on mennä strippibaariin naisen kanssa. Useinkaan kukaan ei tule silloin viereen istumaan.
  4. Jos vieressäsi istuu strippari, hän pyytää sinulta juomaa. Ymmärrä nyt ainakin, että se maksaa paljon. Jos sinun juomasi maksoi kympin, niin se maksaa neljä kymppiä.
  5. Mene baariin isolla joukolla. Silloin voitte pitää seuraa keskenään, teillä on ylivoimaa kieltäytyä tipin kärkkyjistä ja drinkkien vonkujista, eikä kenellekään tule vaivaantunut ja nolo olo. Katsotte vain yhteisrintamassa ilmaisia esityksiä ja juotte viinaa.
  6. Jos haluatte palkita tanssiesityksen julkisessa tilassa antaneen tanssijan, niin tehkää niin että kaivatte joka esityksen jälkeen tippiä vain yksi henkilö kerrallaan. Näin siis viiden hengen seurue antaa yhden tipin.
  7. Käyttäydy hyvin äläkä ylimielisesti, ole ystävällinen. Jos tanssija loukkaantuu siitä ettei häntä kaivata viereesi istumaan tai et anna tippiä, ja alkaa käyttäytyä ylimielisesti, se on hänen mokansa. Sitten sinun ei tarvitse noteerata häntä ainakaan mitenkään – ja saat olla rauhassa.
SUOSITUIMMAT